Üzülüyorum artıyor çoğu kahvaltılık ürün. Çok çok getiriyorlar. Tek kişilik serpme kahvaltıyı iki kişi rahatlık yer bitirir ama tek başına iken tek kişilik serpme kahvaltı çok fazla geliyor. Ekstra menemen kuymak börek filan geliyor bi de... tek başıma yapmam ama kalabalık ile serpme kahvaltı yaparım. Onun dışında severim bol çeşitli bir serpme kahvaltıyı aslında. Ama dediğim gibi artıyor tek kişi iken, bu sebepten dışarda kahvaltı edecek isem kahvaltı tabağı oluşturuyorum açık menüden. Böylesi daha çok içime siniyor, yediğim kadarını alıyorum
Kahvaltılık her şeyi yiyemediğim için önceden severdim ama şimdi fiyat çok yüksek ayrıca gelen yiyecekler de o fiyat etmez ve dünden veya daha önceden kalanları birleştirip önümüze koyduklarını öğrenince soğudum Evde kahvaltı en güzeli
Kayseri'ye gel ben sana Kayseri'nin en güzel yerinde bu kahvaltının aynısını 40 tle ye yaptıracağım. Ne sanıyorsun ki serpme kahvaltı denildiği zaman 100-150 lira gibi rakamlar mı olacak
Kayseri'de o kadar ucuz mu? Ben İstanbul da yaşıyorum ve simit ile bir bardak çay 10 ₺ nerdeyse. O resimdeki kahvaltıyı burada imkansız 40 ₺ ye yapman. Davetin için teşekkür ederim. Kayseri'yi çok merak ediyorum çok methediyorlar orayı bir gün gelecem inşallah