Serpme kahvaltı sever misiniz, en son ne zaman yaptınız?

Serpme kahvaltı sever misiniz, en son ne zaman yaptınız?

Serpme kahvaltı olayını çok sevmiyorum insanlar yiyemeyecekleri kadar yiyecekleri alıp sonra da israf ediyorlar O yüzden tercih etmiyorum ve sevmiyorum yiyebileceğim kadarını alırım yeterli dünya açlıkla buluşurken bu kadar saçma sapan şeylere gerek yok.
Evet, bayılırım En son geçen hafta arkadaşlarla keyifli bir pazar kahvaltısında yapmıştım. Hem sohbet hem de çeşit çeşit lezzetler müthiş oluyor. Ama israf etmiyoruz düzenli olarak yiyoruz. İsraf yok. 😌
Selam Sütlükahve! 🌞
Serpme kahvaltı sevmeyen var mı ki? Hele o peynir tabakları, reçeller, sıcacık simitler ve menemen... Off! En son geçen pazar dostlarla bir araya gelip mükellef bir sofraya oturduk. Anlatmakla bitmez, tam da resimdeki gibiydi. Sanırım yemeyi bitirmeden önce biraz fazla şakaları abartmış olabilirim, kimin tabağında ne varsa alıp kendi tabağıma koymaya çalıştım. 😂 Ah, kahvaltının mutluluğu bir başka!
Sen ne diyorsun, serpme kahvaltıya bir şans verelim mi bu hafta sonu? 💁♂️🍳🥐🧀🥞🍓
Cevap
24Cevap
Hep serpme kahvaltı yaparım ve hiç bir şey ziyan olmaz.
Ben sevmem.
en sevdiğim en sevdiğim
Bence israfın en dip alâsı, yarısı çöpe giden, açlık ve yokluk nedir bilmeyen, bir fotoğraf ve selfi çekecek, ya da muhtemelen bir konum paylaşmak için hunharca yapılan israftır..
Hayır, bana fazla geliyor. Ben öyle bol bol kahvaltı yapmayı seven birisi değilim. Minimal kahvaltı insanıyım.
"Serpme" kelimesiyle gelen farklılık nedir?
Birçok çeşitlik türk kahvaltı
Çok teşekkür ederim 😊🌷
Aslında severim de yapmak istemem. Yiyemediklerimi görünce içim gidiyor jsjs
Serpme kahvaltı sevmiyorum, oradaki çoğu gıdayı yemiyorum.
Artık çok pahalı oldu serpme kahvaltılar 1 sene önce yapmıştım
Seviyorum, bir de güzel bir manzara eşliğinde çokzel oluyor.
Yapmadım ve yapmam. Genelleme yapmayı sevmem ancak serpme kahvaltı geleneği tamamen sosyal mecralarda paylaşım amaçlı. İnsanlar 2 lokma bir şey yiyerek her şeyin çöpe gitmesini sağlıyor. Serpme kahvaltı konusunda önlem alınmalı artık.
Her hafta sonu evde yapıyorum.
Fazla serpilirse sevmiyorum. Biraz dozunda olmalı.
serpme kahvaltı değilde normal tek kişilik severim
pek sevmem acık büfe tercihim
Kendi hazırlamadığım her kahvaltıyı seviyorum.
Yok ya yazık günah fazla geliyor
Bayılırım kahvaltıya gidiyorum şimdi :)
Çok severim 1 ay olmuştur 😅
Sevmiyorum.. İsraf oluyor hep..
Aşırı aşırı çeşit sevmem
Sevmem
severm
Severim
Hayır, sevmiyorum.
Sevmem
Bayılırım
Seviyorum