En çok sevdiğiniz çikolata çeşidi hangisidir? Çikolatanı kiminle paylaşmak istersin? Benim en çok sevdiğim çikolata DAMAK ve Nussbeisser alman çikolatası 🤤😋😋 Sonunda Almanyadan çikolatalarım geldi🥰🤤 Bir aylık çikolata zulam tamam😏🥰😋😋
Çikolata olsun da çamurdan olsun, hepsini yirim :D Nadiren de olsa arada Almanya dan çikolata gelir ama bu güne kadar hep milka gelmişti.. Bir kaç sene önce bir arkadaşım Almanya dan "Nussbeisser" getirmişti.. Milka'ya göre muhteşemdi doğrusu.. Tek kusuru ambalajı küçük yapmışlar hemen bitti 🙊😂
Çikolatamı burada çok sevdiğim ve benim için çok değerli kişi olan @Tweety1976 ile seve seve paylaşırım. Hatta hiç yemem, hepsini ona ikram ederim, onun yemesi beni mutlu eder.. :)
Sütlü çikolataları severim, tüm fındıklı çikolataları severim. Alman çikolataların bambaşka tadı var, bitter çikolata yemiyorum ve Antep fıstıklı, bademli çikolataya fazla düşkün değilim.. A 101'de satılan Melodi çikolata efsane lezzetli
Yıllardır antep fıstıklı Nestlé damak, bütün fındıklı çikolatalar ve adini unuttuğum meşhur ince uzun bir cikolata vardi.. Ama son yillarda sadece arada viskinin yanında yiyiyorum.
nussbeisser en iyisi ya bence. halam almanyadan geldiğinde bazen getiriyordu. nutella getirmek yerin onu getirse daha iyi :) bizde ise en sevdiğim eti karam gurme :)