Yeme & İçme En sevdiğiniz çikolata türü hangisi? SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bitter Sütlü Beyaz Karamelli Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Benim seçimim bitter En sevdiğiniz çikolata türü hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Ben en çok bitter çikolata seviyorum. beyaz çikolata da olur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Gerçek gurmeler bitter sever. Ama ben beyaz severim, gerçek gurme değilim çünkü hajsjf 1 1 Yorumla SıkıntıdanAçtım +1 yıl 😄 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zor bir soru , beyaz cikolata ile sutlu arasinda gidip geldim. 1 0 Yorumla
Yorgunlukahvesi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Beyazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 1 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. Sütlü ve karamelli🤞🏻 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Nutella ❤ 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben en çok bitter çikolata seviyorum. beyaz çikolata da olur
Gerçek gurmeler bitter sever. Ama ben beyaz severim, gerçek gurme değilim çünkü hajsjf
😄
Zor bir soru , beyaz cikolata ile sutlu arasinda gidip geldim.
Sütlü ve hatta Ahenk.
sütlü ve beyaz
Beyazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Sütlü ve karamelli🤞🏻
Bitter, karamel, sütlü.
merci çikolatasını yemeyen de ne bileyimv
Sütlü
Sütlü iyidir
Nutella ❤
Bitter
sütlu
Bitter 🤌🏻