Menemen soğanlı mı olmalı, yoksa soğansız mı tartışmalarından uzak, kendine has malzemeleri ile karşınızda ‘çakallı menemeni’
Malzemeler
5 adet domates 1 adet yeşil biber 3 adet yumurta sarısı 1,5 yemek kaşığı tereyağı 1/2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 1 tutam karabiber ve pulbiber 1 tutam tuz
Benim de en sık tercih ettiğim menemen türü olur kendileri.
Çakallı menemenini sever misiniz, daha önce yediniz mi hiç?
Bu yaz memleket dönusunde ugradık ama hıc de öyle ahım şahım guzel bırsey degıldı. pişman bıle olduk. Servis edilen çatallar kırlı ve 20 30 sene öncesınden kalmıs. kalsın bız almayalım menemenınızı tesekurler
Menemen ile lokantanın pasaklılığını bağdaştırman çok ilginç. İkisinin konusu farklı bilmem farkında mısın... vasat bir lokantayı tercih etmeniz sizin sorununuz, bunun menemen ile bir alakası yok.
Evet Çakallı. Samsun ilinin Kavak ilçesine bağlı menemeni ile meşhur bir bölgesidir. Bir çok yemek programına da ev sahipliği yapmış ve adını duyurmuştur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet bunu çok severim özellikle de hafta sonu kahvaltılarımda harika oluyor ❤️
Bu yaz memleket dönusunde ugradık ama hıc de öyle ahım şahım guzel bırsey degıldı. pişman bıle olduk. Servis edilen çatallar kırlı ve 20 30 sene öncesınden kalmıs. kalsın bız almayalım menemenınızı tesekurler
Menemen ile lokantanın pasaklılığını bağdaştırman çok ilginç. İkisinin konusu farklı bilmem farkında mısın... vasat bir lokantayı tercih etmeniz sizin sorununuz, bunun menemen ile bir alakası yok.
@göçmenkızınew ozelden ulasirmisin gocmenlikle ilgili onemli bisey sorcam
@Elorf1 burdan sor kı herkes aydınlansın bencıl olma ;)
nerenin gocmenisin
aynı menemenı yap ıcıne peynır koy işte farkı peynir.
bu arada menemen soğanlı olur.
Evet Karadenize gezmeye giderken kavak bittik den sonra sağlı sollu var çok hoşuma gitti
evet yedim, samsunun girişinde sağlı sollu dükkanlarda yapılıyor..
Hayır yemedim klasik menemen severim diğer menemen malzemelerinden bir farkı yok
İlk kez duydum çakallı mı🤭
Evet Çakallı. Samsun ilinin Kavak ilçesine bağlı menemeni ile meşhur bir bölgesidir. Bir çok yemek programına da ev sahipliği yapmış ve adını duyurmuştur.
Deme ya Samsun he samsunlu bir çakal tanıyorum ama menemenini yemedim😅😂
Neresi kendine has mesela 😂😂
daha önce yemedim ama güzel görünüyor
Evet yedim çook güzel tadı
her türlü menemen yerim :)
Denerim teşekkür ediyorum
Yemedim ama güzel duruyor denicem
Yemedim
Yemedım.
Yaparsan yeriz
Yemek isterdim
Çakallınım menemeni muhteşem