Ben zaten soğuk yemeyi daha çok seviyorum. Çorbalar dahil birçok yemeği dolaptan çıktığı gibi yerim. Şu anda da dolaptan çıkardığım pizzamı yiyorum🤤Manzaraya karşı pijamamla soğuk pizza keyfi gibisi yok 🥳
Merhaba gadası 🙃 Zaten yemek seçme gibi bir lüksüm yok. Genelde çok acıktığım zamanlar yemekleri ısıtmak da istemem. Çorba gibi yemekler dışında hemen her yemeği soğuk yemesini severim. Özellikle bir gün öncesinden kalmış pide, lahmacun ve pizza gibi yiyecekleri kesinlikle soğuk yerim. Çünkü o tür yiyecekleri ısıttığımız zaman eski tadını alamıyorum. Afiyet bal şeker olsun.
Dolaptan çıkardığım hiçbir yemeği öylece soğuk haliyle yiyemem. Ama pişirip dışarıda beklettiğim için soğuyan bir yemeği yerim. O haliyle çok soğuk olmuyor.
Seviyorsan tabi ki yersin orada sorun yok.. ben sevmiyorum soguk yemek.. Peki ben sana soru sorayım ruslar çorbayı soğuk içiyor sen soğuk çorba içermisin..
Soğuk birşeyi sevmek çok çok ilginç 😐😐 soğuk yenen şeyler hariç tabii. ayrıca ne bileyim bir yağlı yemek yağları katılaşır ne bileyimvsicakken bir pizza böyle kaşarı uzar dilimi aldığında veya ısırdığında. sogukken tadı kaçar ya yok bir ilginçlik var tövbe yiyemem. 😅😅😅
Dilindeki tat alma reseptörlerinde bir problem mi var acaba 😐😐😅😅😅😅 neyse senide böyle kabullenicez 😅😅😅 dışarda yemek yerken nasıl yapıyorsun peki İskender yiyeceksin sıcak geliyor ne gibi bir şey uyguluyorsun 😅😅😅😅