Yeme & İçme Yemekleri soğuk yiyebiliyor musunuz? LezzetPerisi Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Nedense taze fasulyenin soğuk haline bayılıyorum :D Hangi yemekleri soğuk seversiniz? Yemekleri soğuk yiyebiliyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ibooo1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok sıcak yemek seven biri değilim zaten 😂 bazı yemekler soğuk olunca daha bir lezzetli geliyor 0 0 Yorumla
mina15 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl asla ılık dahi yiyemiyorum ağzımı yaksın ılık dahi olmasın 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İnsan yalnız yaşadığı zaman arada sırada ısıtmaya üşenip yiyor. O insan benim. 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sıcak yerim ama bazen, genelde yazın olur, akşamları çeker taze fasulye mesela... 0 0 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 667 cevap paylaştı. En sevdiğim yemek kendisi..Ama kesinlikle soğuk yiyemem 🙄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Meze tarzı şeyleri soğuk yerim ama kış günü buz gibi yemekte yenmez yani çorba falan sıcak olacak pilav sıcak olacak 0 0 Yorumla
NymphomaniacS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Zeytinyağlıları soğuk yiyebiliyorum sadece 0 1 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl Bana fark etmiyor ya :D Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. makarna ve bulgur hariç soğuk yiyemiyorum 0 2 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl Makarnayı ben de yiyemem ama bulgur yerim ya :D Yorumla thecutewitch +1 yıl valla ben 2sinide soğuk yerim onlar hariç dedim :D Yorumla
pammy7888 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bazı yemekleri soğuk severim 0 1 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl Hangileri Yorumla
DenizYıldızı3581015 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır yiyemiyorum ısıtıyorum öyle yiyiyorum 0 0 Yorumla
siirsel1adam Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bazı yemekleri soğukken daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
naturellkiz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 58% +1 yıl Yaprak sarma🥰🤌🏻 0 1 Yorumla LezzetPerisi +1 yıl Soğuk sıcak her türlü hahaha Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı. Yiyemem. 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Soğuk yemek yiyemem 0 0 Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 766 cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çok sıcak yemek seven biri değilim zaten 😂 bazı yemekler soğuk olunca daha bir lezzetli geliyor
asla ılık dahi yiyemiyorum ağzımı yaksın ılık dahi olmasın
İnsan yalnız yaşadığı zaman arada sırada ısıtmaya üşenip yiyor. O insan benim.
Sıcak yerim ama bazen, genelde yazın olur, akşamları çeker taze fasulye mesela...
En sevdiğim yemek kendisi..
Ama kesinlikle soğuk yiyemem 🙄
Meze tarzı şeyleri soğuk yerim ama kış günü buz gibi yemekte yenmez yani çorba falan sıcak olacak pilav sıcak olacak
Zeytinyağlıları soğuk yiyebiliyorum sadece
Bana fark etmiyor ya :D
makarna ve bulgur hariç soğuk yiyemiyorum
Makarnayı ben de yiyemem ama bulgur yerim ya :D
valla ben 2sinide soğuk yerim onlar hariç dedim :D
Bazı yemekleri soğuk severim
Hangileri
Hayır soğuk yiyemiyorum
Hayır yiyemiyorum ısıtıyorum öyle yiyiyorum
Sıcak yemeyi tercih ederim
Bazı yemekleri soğukken daha çok seviyorum
zeytinyağlı haline mi?