Artık Nescafe'den filtre geçiş yapıcam lakin Nescafe gibi suyu koy iç mantığı ile işlemiyormuş. Filtre kahve için french press veya dripper varmış. Öğrenciyim yurt için en uygunu hangisi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Frenchpress kesinlikle çok işine yarayacak hem çok maddi bir pahalılığı yok hem de her yere götürebilirsin minicik bir termos gibi zaten. Hem de mantığı çok kafa karıştıravak şekilde değil ayrıca çay demlerken dahi kullanabileceğin bir ürün. Ben de süt köpürtmek için kullanıyorum mesela. Filtre kahve ile birlikte bir çok kullanım alanı mevcut.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
- +1 yıl
French alırsan daha hesaplı olur. Uygun fiyatlara makinelerde var ama onlarda yapmadım hiç. Bütçene bağlı avantaj ve dezavantajları da kıyasla. French presste elektrik olmasa da yapabilirsin ihtiyacın olan tek şey sıcak su. Makinede bunu yapamazsın elektrik gelene kadar beklemen lazım. Yer kaplama konusu yurttan eve dönerken valizde az çok yer kaplamada az yer kaplayan french press olur.
Mantığa göre gidersek makine daha pratiktir seni işçilikten kurtarır diye düşünüyorum tabi iyi bir şey alman lazım varsa mutlaka kullanım videosunu izle.00 Yorumla - +1 yıl
French press ile filtre kahve içebilirsiniz.
Bilhassa tamamen cam olan french press'lerden alıp, filtre kahveye göre çekilmiş kahvelerden alırsanız yurt ortamında da gayet güzel içilebilir.
Bir adet french press+filtre kahveye göre çekilmiş kahve+sıcak su, ihtiyacınız olan bunlardır.
Afiyet olsun.00 Yorumla - +1 yıl
Dostum en masrafsızı French Press. Bende makine da var ama yer kapladığı için kaldırdım. French Press ile gayet güzel kahve yaparsın. Arada marketlere geliyor ama küçük oluyor onlar. Normal boy alabilirsin. Kahve olarak da Mehmet Efendinin kahvelerini öneriyorum, ben Colombian ve Brazilian tüketiyorum. Başka denemedim.
00 Yorumla French Press Candır. Cam olmasına dikkat et plastik aksamı olanlar sıcak su koyunca koku veriyor.
00 Yorumla- +1 yıl
Bizde bi tane var o iyi
10 Yorumla - +1 yıl
French Press
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Kalitesi fark eder mi 20 liralık olan iyi midir?
- +1 yıl
Al gitsin hiçbir şey olmaz
Filtre kahve çok ağır geliyor bana ya..
10 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba 🙏🏼
https://www.dailymotion.com/video/x84ojoc