Filtre kahve makinemi yeni aldım. Onun için en iyi filtre kahve hangisiyse ondan almak ve lezzetine vara vara içmek istiyorum. Starbucks mu yoksa diğer markalardan mı alsam emin olamadım.en iyi filtre kahveBir çok ülkede yetişeni varmış onlarında. Sizce hangisini tercih etmeliyim kullandıklarınız var mı?
Birileri kahve demiş, olmazsa olmazımdır filtre kahve :) Hemen size en iyi filtre kahve hangisi belirteyim.
Filtre Kahve İçin En iyi Kahve Hangisidir?
Filtre kahve bence diğer kahvelere göre hem fiyat performans hem de daha lezzetli olduğunu düşünüyorum. Şimdi size en iyi filtre kahveleri sıralayacağım.
Kahve Dünyası Filtre Kahve
Kahve makinesi ya da kahve presi ile kolayca demlenebilen Kahve Dünyası Filtre Kahve, kahve çekirdeklerini özenle seçip farklı aromaları da mevcut diyebilirim.
Jacobs Monarch Filtre Kahve
Kahve sever olarak denemediğim filtre kahve kalmamıştır diye düşünüyorum. Jacobs Monarch Filtre Kahve sert ve yoğun içimli bir kahve olarak sizi büyüleyebilir dikkat edin! :)
Tchibo Profesional
Tchibo'nun en biline kahvelerinden biri olan Privat Kaffee çeşitlerinin tamamında Arabica çekirdeklerini kullanan Tchibo, bu çekirdekleri kavrulmasında ayrı teknikler kullanarak kahvenin aromasını güçlendiriyor.
Starbucks Colombia
Starbucks Single Origin Colombia, filtre kahve sevenlerin tercihi olabilir. Özellikle içeriğinde yüzde 100 Arabica kahvesi ve dengeli bir fındık aroması yer alıyor.
Oze Çikolatalı Ve Frambuaz
Oze Çikolatalı Ve Frambuaz özellikle yüksek enerji oranı çikolata ve frambuaz aroması ile kahve severlerin tercihi olabilir.
Mehmet Efendi Colombian
Ve son olarak Mehmet Efendi Colombian. Kolombiya kahvesi genelde asiditesi yüksek, zengindir Ayrıca yüzde 100 Arabica çekirdeklerden üretildiğini de belirteyim.
carrefour limited edition - zannedersem ya starbucks ın ya da başka tanınmış bir marka carrefourla anlaşmış piyasa araştırması için bu markayı kullanıyor olabilirler diye düşünmekte olan insanlara katılmamak mümkün değiş diyenlerdenim
Bence gereksiz pahalılar bu kahveler, ben her gun en az 2-3 bardak içiyorum ve o nedenle totale vurdugunda cok pahalı geliyor bu kahveler, alternatifler secilebilir ebnce.. starbucks falan pahalı kalıyor Şu an 3. nesil diger kahvecilere göre.. hem perf hem fiyat acisindan caffe fresco markasını önerebilirim, online satılıyor ben ondan alıyorum genelde farklı ceistleri var hatta Şu an indirimdeler bu ekonomide cok mantıklı