Alışveriş & Hediyeler Hangi marka filtre kahve makinesini alayım? Psychologynur Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangi marka filtre kahve makinesini alayım? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Remulo Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Philips kullanıyorum ben gayet iyi ama burdaki model değil mavi led ekranlı bir modeli vardı onu aldım çok iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sistem hepsinde aynı, bozulunca servisler öpmeye çalışıyor, bence kiwi diye ucuz bi tane var onu al 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biz de kayseriliye uygun fiyatlı olanı al diyoruz, pardon ağam pardon😄😄
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 13,2b cevap paylaştı. Philips bence kaliteli bir marka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Philips kullanıyorum ben gayet iyi ama burdaki model değil mavi led ekranlı bir modeli vardı onu aldım çok iyi
Sistem hepsinde aynı, bozulunca servisler öpmeye çalışıyor, bence kiwi diye ucuz bi tane var onu al
Biz de kayseriliye uygun fiyatlı olanı al diyoruz, pardon ağam pardon😄😄
Philips bence kaliteli bir marka