Yeme & İçme Balık sever misiniz? Sizce Balık lavaş ekmeği ile daha güzel yoksa somun ekmeği ile mi? HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bence lavaş ekmeği ile daha güzel. Güncellemeler+1 yıl Balık sizce somun ekmeği ile mi güzel yoksa lavaş ile mi? Güncellemeler+1 yıl Balığın yanında hangi ekmeği tercih edersiniz lavaş mı yoksa somun mu? Balık sever misiniz? Sizce Balık lavaş ekmeği ile daha güzel yoksa somun ekmeği ile mi? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Lavaş ile balık hiç yemedim. Normal ekmek ile güzel oluyor. Balık severim. 1 0 Yorumla
DeathlessMonk Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Lavaşla balık yenmez. 1 2 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Valla biz yiyoruz 😀 Yorumla DeathlessMonk +1 yıl Bu yüzden gurme değilsin. 😉 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Balık sevmiyorum genellikle :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Lavaş ile balık hiç yemedim. Normal ekmek ile güzel oluyor.
Balık severim.
Lavaşla balık yenmez.
Valla biz yiyoruz 😀
Bu yüzden gurme değilsin. 😉
Somun ekmekle saha güzel bence
Balık sevmiyorum genellikle :D
somun ekmek
Somun daha iyi
Ekmeksiz güzel
Somunla güzel