Kanka les bir tadi var limonla tuzla illaki ama ben hic sevmedim arkadas ortamında defalarca ictim de kendim icin alacsgim ozel bir icki değil. Wiski daha cazip
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
görüyorum ben adamlar lıkır lıkır içiyor, madem leş gibi neden içiyorlar :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tekila ile Bomonti arasında çok fark var. Biri viski biri bira. Dikkat et carpmasin bayılma sakın 😂
benim bünyem sağlam bir şey olmaz :D, tadı neye benziyor. Bomontiyi merak ettim aldım 3 4 yudum anca içtim. Tadı iğrenç ötesiydi
Bünyem sağlam diyenler tekte yoğun baş dönmesi yaşıyor 😂 acı biraz tadı, seyreltin
atın ölümü arpadan :) , limon ve tuzla içeceğim galiba.
Çamaşır suyiu daha iyi ondan bir kere içtim daha içmem
neden? Kafam 1 milyon olsun istiyorum
Levent Kırca gibi olursun
Tekila çarpar sade
Kolonyaya benziyo kanka ama tuz ve limonla iyi gidiyo he
sen ne öneririsin
Cinnet geçircem herkes adımla hitap ediyor bugün 😂😂😂
beni tanımadın mı?
Atom iç kanka efso oluyo 😂
Yioo kimsin
atom nedir? Tadı neye benziyor tarif etsene
Vodka fanta burn efes extra shot vişne suyu hepsini karıştır harika oluyor
Kimsin sen kimsinnn😂 kafan güzel olsun istiyosan 3 5 tane volim iç tadı meyveli sodaya benziyo
o kadar güzel güzel, edeplli konular konuştuk cidden hatırlamadın mı kim oldu mu :/ Üzüldüm gidip müslüm dinliyim
Özelden yazar mısın gözüme uyku girmez shsjsh
valla konuşmayı kestikten sonra ben yazdım sen takmadın bende yazmıyorum arrtıkkk
Öyle olsun beyefendiii
benden sonra kimler kimlerle konuşmusundurrr
Valla gizli uye olarak atıp tutması kolay kanka😂
kanka mı , şimdi kanka mı oldum :)
Kanka les bir tadi var limonla tuzla illaki ama ben hic sevmedim arkadas ortamında defalarca ictim de kendim icin alacsgim ozel bir icki değil. Wiski daha cazip
görüyorum ben adamlar lıkır lıkır içiyor, madem leş gibi neden içiyorlar :D
Likir likir dedidgin fondip zaten😀😀😀 emin ol bana hak vereceksin ole uzaktan gorundugu gibi degil. 😀
Ha sen bomontiye igrenc diyorsan tekilayi koklayamazsin bile acikcz soyluyum 😀😀😀
alma diyorsun yani :D Tekila vucutta su atıyormuş ondan içmek istiyordum
Bro onun atacagi suyun mk lanet bi tsdi var. Bak benim icmedigim bi bk kalmadi. Ama tekilanjn tadi berbat ya😀😀
Yinede dene bi ufak ama zevkine kalmis
Chivas regal vardı babamın 2 3 yudum aldım aynı parfüme benziyordu tadı :D Yok mu tadı güzel olan bi içki
Ballantines ic wiski oda yillanmis bulursan daha eyi olur chivasdan igidir :)
Lan olm daha içmeden sarhoş olmuşsun 🤣🤣
neden :D Bomonti filtresizi 3 4 yudum anca içebildim tadı iğrenç geldi :) , herhangi bir kafa yapmadı yani. Bu tekilanın tadı nasıldır?
Shot bardakla içeceğin için içimi kolaydır ama sonrasında çıkar acısı 🤣 limon ve tuz almayı unutma
en fazla ne yapabilir ki :D Başım döner midem bulanır bu kadar
Aynen öyle. Demek istediğim hızlı içim olduğu için ve az miktar olduğu için kadehte fazla fazla atarsan arka arkaya sonrası fena çarpar
Dikkat et sonradan kafası gelir
benim bünyem sağlam bir şey olmaz :D , tadı neye benziyor. Bomontiyi merak ettim aldım 3 4 yudum anca içtim. Tadı iğrenç ötesiydi
Böyle diyenleri gördük masa da bırakıp gittiğim çok oldu
en fazla ne yapabilir? Zaten tek içicem kimsem yok
O zaman evde felan iç sarhoş olursan bari güvende olursun
İlk ictiginde bir şey yok diyorsun mesela 4 den fazlası adamı çarpmaya başlıyor bu kişiden kişiye değişiyor