Yeme & İçme İlk kez içeceğim tadı nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor her şekilde kendi yansımamı çekiyordum ondan bulanık fotoğraf İlk kez içeceğim tadı nasıl? Cevapla Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ey İnananlar! İçki, kumar, putlar ve fal okları şüphesiz şeytan işi pisliklerdir, bunlardan kaçının ki saadete eresiniz. Mâide Sûresi (5) 90. Ayet 3 0 Yorumla
cogalsin2635 Takip Et Xper 7 Yaş: 61 , eic 86% +1 yıl İlk kez içeceksen içme , hiç de güzel bir tadı yok. soda iç 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet iğrençti Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Asitli su ilk içene sert gele bilir bir tane iç 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet iğrençti Yorumla
turnisol Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aci gelebilir ama candir 1 17 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl içeyim? Gülme dikeyim mi direkt Yorumla turnisol +1 yıl Yudum yudum ne acelen var Yorumla Soran +1 yıl Yok ya bi bardağa koymaya gerek var mı onu sordum Yorumla turnisol +1 yıl Yok oyle ic ne bardagi Yorumla Soran +1 yıl Kahve içmiştim çarpıntı vs bi mllık oldu. Üzerine içsem sorun olur mj Yorumla turnisol +1 yıl Sanmam yavas yavas ic ilkse Yorumla Soran +1 yıl Evet peki Yorumla turnisol +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Soran +1 yıl Midem bulandı iğrenç bi tadı varmış 🤢 Yorumla turnisol +1 yıl 😂😂 olsun be Yorumla Soran +1 yıl Sadece zorla midemi bulandıran berbat bir şey içmiş oldum 🤦♀️ hala bk gibiyim Yorumla turnisol +1 yıl Oha duzelmissindir insallah Yorumla Soran +1 yıl Jxjdjd keşke hatırlatmasaydın Yorumla turnisol +1 yıl Hatirlatirim aklima geldi gel eslik et bana 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hayır öğk iğrençti. Shot olanı var bunun onu merak ediyorum nasıl o Yorumla turnisol +1 yıl Onu hic icemezsin Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
CübbesizPapaz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yarasın goçuma daha nice şişelere diyelim 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 835 cevap paylaştı. Güzel iç 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ñesi güzel ya Yorumla 3_FourLeafClover_2 +1 yıl Beğenmedin mi? Yorumla Soran +1 yıl Öğk berbattı Yorumla 3_FourLeafClover_2 +1 yıl Alışkın olmadığındandır ben ilk başlarda öyle sevmezdim biraz içmeden sonra alıştım Yorumla Soran +1 yıl Başka ne önerebilirsin Yorumla 3_FourLeafClover_2 +1 yıl Enerjiyle votka iç o daha tatlıdır sert katma Yorumla Soran +1 yıl Çok pahalı be Yorumla 3_FourLeafClover_2 +1 yıl Haklısın Yorumla
gecceciyimmm Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl idrar gibi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hiç idrar içmedim Yorumla gecceciyimmm +1 yıl ben de biri demişti. ben alkol kullanmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Xjdj oki Yorumla
Mwxpr Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bende ilk kez içmeyi düşünüyorum:D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Mwxpr +1 yıl Tadını merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Kötüdür Yorumla Mwxpr +1 yıl Olsun Yorumla
BuğraBody Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl İçme sakın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla BuğraBody +1 yıl Ne gerek var ya böyle saçma sapan işlere giriyorsun Yorumla Soran +1 yıl Nasıl hissettirdiğini merak ediyorum ne bağırıyon Yorumla Soran +1 yıl Niye coştun arkadaşım bi sakin dkwjd Yorumla Mwxpr +1 yıl Niye ne zararı var Yorumla BuğraBody +1 yıl İçme kardeşim şunu sakın bak kendine gençliğine yazık edersin lütfen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ey İnananlar! İçki, kumar, putlar ve fal okları şüphesiz şeytan işi pisliklerdir, bunlardan kaçının ki saadete eresiniz.
Mâide Sûresi (5) 90. Ayet
İlk kez içeceksen içme , hiç de güzel bir tadı yok. soda iç
Evet iğrençti
Asitli su ilk içene sert gele bilir bir tane iç
Evet iğrençti
Aci gelebilir ama candir
Nasıl içeyim? Gülme dikeyim mi direkt
Yudum yudum ne acelen var
Yok ya bi bardağa koymaya gerek var mı onu sordum
Yok oyle ic ne bardagi
Kahve içmiştim çarpıntı vs bi mllık oldu. Üzerine içsem sorun olur mj
Sanmam yavas yavas ic ilkse
Evet peki
Afiyet olsun
Midem bulandı iğrenç bi tadı varmış 🤢
😂😂 olsun be
Sadece zorla midemi bulandıran berbat bir şey içmiş oldum 🤦♀️ hala bk gibiyim
Oha duzelmissindir insallah
Jxjdjd keşke hatırlatmasaydın
Hatirlatirim aklima geldi gel eslik et bana 😂😂
Hayır öğk iğrençti. Shot olanı var bunun onu merak ediyorum nasıl o
Onu hic icemezsin
Neden
Alkol ve sigara kullanmıyorum bu yüzden tadını bilmiyorum. 😀😀
Yarasın goçuma daha nice şişelere diyelim
Güzel iç
Ñesi güzel ya
Beğenmedin mi?
Öğk berbattı
Alışkın olmadığındandır ben ilk başlarda öyle sevmezdim biraz içmeden sonra alıştım
Başka ne önerebilirsin
Enerjiyle votka iç o daha tatlıdır sert katma
Çok pahalı be
Haklısın
idrar gibi
Hiç idrar içmedim
ben de biri demişti. ben alkol kullanmıyorum
Xjdj oki
Bende ilk kez içmeyi düşünüyorum:D
Neden
Tadını merak ettim
Kötüdür