Merhaba 🖐 çorbayı hep tüketirim severim tüketmeyi özellikle kışın içimizi ısıtan bizi enfeksiyona karşı koruyan bir sıvı içeçek tarhana çorbası severim. Ayriyeten mercimek çorbası da içine kemik suyu mutlaka koyarız Ayriyeten yanında yeşillik ve limon da lezzetli oluyor.
6 ayda bir ancak tüketirim. Şehir dışına girince gece pansiyonda kalırız. İdarelik olarak hazır çorba alırız bardakta yaparız. Onun haricinde çorbalarımız her zaman evde pişer. Hazır hiç almayız eve
Hazır çorba tüketmeyin sevmiyorum daha çok kendim yaptığım bir çorba var kırmızı mercimekle yapılan çok çorba içen biri değilim hatta hiç sevmiyorum denilebilir ama mercimek çorbası güzel oluyor içine tavuk eti katıyorum biraz
Yazın çorba gitmiyor pek tercih etmiyorum, kışın da haftada 1-2 yaparım ama ramazan çorbasız olmuyor. Hazır sadece arada şehriyeli tavuk alırım değişiklik olsun diye ya da tembellik yaparsam...
hazir corbanin en iyisini bile tavsiye etmem , icerigindeki koruyucu maddeler ve gida boyalari insanin sindirim sistemini maf ediyor , siklikla tüketim olursa zamanla bagirsak florasini onarilamicak sekilde bozuyor bu tehlike 3 ü 1 arada kahvelerdede mevcut kanser bile yapabiliyor... Yani icmiyorum hazir corba... ama size 5 dakkada evde kendiniz nasil taze corba yapabilirsniz tarif verebililrim özelden yazsin saglikli beslenmek isteyen...
Dün yaptım. Midem ama beni affetmedi, gün boyu ağrıdı ne kadar su içsem de geçmedi. Yine de sonucu bilerek ara sıra özlem oluyor da tüketıyoruz işte :)
Ben biraz tuhafımdır her yemekte çorba içerim çorbasız duramam. Açıkcası geceleri yatmadan önce herkesin garip düşünceleri olur. Haliyle benim de var. Acaba çorbayı damardan alsam ne olurdu? Çok merak ediyorum.
6ay boyunca bekar evindeydim tek yasadim 1kere hazir corba yaptm icemedim hazir corba icilirmi abi yaa cok kotu hic bisey bilmiyosan makarna yap ye daha iyi valla😅