Yeme & İçme Sabahları çorba içer misiniz? bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Yapay Zekaya Sor Günaydın arkadaşlar güzel bir gün sizinle olsun sabahları çorba icer misiniz Sabahları çorba içer misiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. GünaydınSabahları çok nadir çorba içerim. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. hayır içmiyorum 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Evet çok severim her gün sabah çorba içebilirim😋 bugün kahvaltımı çorbayla yapıcam mesela 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Iskembeye bayilirim sabaha karsi 5 gibi icebilirim daha erkende Olabilir gec olmaz migdem alnayabilir 2 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sabahları değil de öğlen arası ara öğünlerde tercih ederim. 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Olursa içerim özellilikle tarhana çorbası ve mercimek çorbasıni çok severim 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. İçerim tabi ki.. Öf şöyle güzel kelle paça olacak mis mis.. Keyifli günler.. 0 3 Yorumla GhosT_TE +1 yıl Bu saatte gitmez ama ben de sabaha karşı bir Çorba içeçeceksem kesinlikle kelle paça tercih ederim Yorumla HeartofFire +1 yıl 😊👍 afiyet olsun o zaman Yorumla GhosT_TE +1 yıl Size de 😊 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok içmem sabahları Ramazanda sahurda bile içenler oluyor da ben o zaman bile içmem 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 651 cevap paylaştı. Öğlen arası içmeyi tercih ediyorum genelde, sabahları iştahım olmuyor çünkü. 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. ekmeksiz ve katı olmayan çorbaları yıyebılırım 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kelle paça içilmez mi çok severim 1 0 Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Kahvaltıyı geciktiriyorsam içiyorum bazen 😄 0 0 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 312 cevap paylaştı. Hastaneye gittiğimde evet 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 450 cevap paylaştı. Evet mercimek çorbasina bayılırım 0 0 Yorumla
benzek1 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sen nasıl midesiz birisin birader bu ne 0 1 Yorumla wannabeyoursss +1 yıl Of harbi sabah sabah kelle paça içiyo Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Içmem 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ağır olmazmı ya😃 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. İçmem 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 828 cevap paylaştı. Bulsam içerim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Günaydın
Sabahları çok nadir çorba içerim.
hayır içmiyorum
Evet çok severim her gün sabah çorba içebilirim😋 bugün kahvaltımı çorbayla yapıcam mesela
Iskembeye bayilirim sabaha karsi 5 gibi icebilirim daha erkende Olabilir gec olmaz migdem alnayabilir
Sabahları değil de öğlen arası ara öğünlerde tercih ederim.
Olursa içerim özellilikle tarhana çorbası ve mercimek çorbasıni çok severim
İçerim tabi ki.. Öf şöyle güzel kelle paça olacak mis mis.. Keyifli günler..
Bu saatte gitmez ama ben de sabaha karşı bir Çorba içeçeceksem kesinlikle kelle paça tercih ederim
😊👍 afiyet olsun o zaman
Size de 😊
Yok içmem sabahları Ramazanda sahurda bile içenler oluyor da ben o zaman bile içmem
Öğlen arası içmeyi tercih ediyorum genelde, sabahları iştahım olmuyor çünkü.
ekmeksiz ve katı olmayan çorbaları yıyebılırım
Kelle paça içilmez mi çok severim
Kahvaltıyı geciktiriyorsam içiyorum bazen 😄
Hastaneye gittiğimde evet
Evet mercimek çorbasina bayılırım
Kelle çorbası içerim çok severim
Kelle paça olsa içerdim ☹️
Evdeyken içerdim.
Sen nasıl midesiz birisin birader bu ne
Of harbi sabah sabah kelle paça içiyo
Şifa içilir tabi içilmez mi
Hayır