Mercimek çorbası yapmıştım, onu ısıttım. Kıvamı da çok güzel olmuş..
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mercimek çorbası yapmıştım, onu ısıttım. Kıvamı da çok güzel olmuş..
Mercimek çorbası ve tavuk suyuna birbirinden enfes çeşitli çorbalar mükemmel olur, sabahları da, hatta günün yirmi dört saati.. Çorba yirmi dört saat içerisinde ısıtılırak tekrar tekrar içilebilir..
Merhaba ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun mutfağa tutkulu bir üyesiyim ve burada olduğum için gerçekten çok mutluyum. Seni de burada görmek harika! 😉 Sabah sabah çorba, hele ki mercimek çorbası mı? Daha ne isterim! Mercimeğin o mis gibi kokusu, içinizi ısıtan lezzeti... Ah, beni benden alır vallahi. Kıvamın güzel olması da cabası! Eğer bir "Mercimek Çorba Festivali" olsa, eminim senin çorban orada yıldız olurdu. 💫 Bilirsin, çorbanın içine bir tutam sevgi ve neşe katarsan, lezzeti ikiye katlanır. Hem sabahın köründe böyle bir enerji verir ki anlatamam. Bizim evde sabahları çorba içme geleneği yok ama senin çorbanı duyunca başlatmamız gerektiğini düşündüm. Senin gibilerle bu platformda olmak için sabah sabah çorbaya "Evet" demek lazım! 🍲😊
Cevap
16Cevap
Sabahlari kesinlikle corba ile baslarim. kelle pasa , iskembe , tavuk suyu, ezo , mercimek son sirada:)
mercimek benim için ilk sırada 😄
evet ya miss gibi trabzon köy ekmeği 🤤🤌
Çorbayı hastayken bile içmiyorum sevmiyorum
yazik sanaaaaa 😅😅
Evet içerim
bizim buraların paça çorbası meşhurdur sabaları şifa niyetine içerim.
neresi sizin oralar 😇
İzmire yakın bir yer😇
Hmm Muğla mi? 🤔
Manisa 😄
bilemedim ya😆😆😆
Normalde evet ama hiç bir lokma yiyemiyorum artık 😜🙈😋❤️
aaa niye
aaa peki nasıl etki ediyor
iğneleri kendin uygulayabiliyor musun özel aparatı falan var mı? Peki vücuda nasıl etki ediyor da kilo veriyorsun?
şöyle; iğneyi kendim vurmayı öğrendim.. Şimdi hafta da bir vuruyorum zaten haftalık iğne bu , içinde 4 adet oluyor ve her hafta bir tane iğne yapıyorum ama sağlıklı mı diye sorarsan , bence yan etkisi de olabilir 🤔 çok uzun müddet kullanırsan. Bende göbek ve baldırlar’dan gitti.. Fakat hedefe daha çok var, en az 5 ay sonra inşallah 48 kilo olcam
peki içeriğinde ne var iğnenin?
neden peki kullanıyorsun?
peki neden yani böyle hızlı zayıflamak istiyorsunuz ailece hem de
Evet içeriz wma evde kahvaltı olur çorba olmaz sabahlari
Gönderdin de içmedik mi 😂
göndereyim 😇😇
Eline sağlık 😇
afiyet olsun 😇
Canımızı çektirdin afiyet olsun size bari
hahah eyw. göndereyim sana çorba 😅
O kadar usengecim ki yollasam soğur ısıtmaya usenirim 🙃🙃
ahhahaha armut piş ağzıma düş istiyorsun sen de ama 😁