Bir arkadaşım makarnayı hep ekmekle yediğini söyledi asla makarna yi ekmeksiz yiyemezmis 😄 Onun gibi kaç kişi var. Tebrik edicem ben sadece makarna yisem kilo alicam diye vicdan azabı hissediyorum millet makarna ekmek yiyor. 👏👏
Merhaba 🖐 evet makarnayı eskiden yerdim ekmek ile ama artık bıraktım pek iştahım yok yani eğer denemek istersen değişik sebzeler ile de deneyebilirsiniz öyle de doyurucu oluyor.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben çocukken, bir uzunca dönem çok büyük maddi sıkıntılar çektik. O dönemde de makarna piştiğinde, makarna tatlı olsun diye domatesle, biberle yapardı. Başka yemeğimiz de olmazdı. Ailecek yerdik. Ama doymama durumu da olabiliyordu ergenlik gelişiminden ötürü. Hatırladıkça delicesine gözlerim dolar... Biz de ekmekle yerdik, Allah kimseyi muhtaç etmesin, hayat bazen zor olabiliyor.
Şimdilerde elhamdülillah makarnayı ekmekle yemeyiz, Allah olmayanlara da versin de kimse hiç olmayacak şeyleri ekmekle yemek durumunda kalmasın :)
İkisi de karbonhidrat. Zaten makarna yiyeceksem o gün başka bir şey yememeye çalışırım fazla karbonhidrat aldığım için yiyeceksem de karbonhidrat ağırlıklı yemem , daha sağlıklı yiyeceklere yönelirim. Bu durumda benim makarnayı ekmekle yiyebilmem mümkün değil. Sağlık açısından uygun olmamasını geçtim ayrıca lezzet açıdından da hiç güzel değil. Yanında yiyebileceğim en fazla sos , yoğurt , et , tavuk , salata falan olur.
Makarnayi ekmeklr yiyem gordum. Kasikla da yiyen gordum. Ama ben yiyemem, pilav makarna bunun gibi seyleri ekmekle dusunemiyorum 😐 bir de makarnayi kasikla yiyenleri anlayamiyorum
Yahu ben makarna ekmekgilden diye kendisini hayatımdan çıkarmış insanımm🥺 ikisini aynı anda yıyen arkadasş sıfır bedenınde altında bir özgüvende olmalı ziraa başka türlüsüne inanamam mm😭😭😂
Valla bacım şöyle anlatayım çırak iken bende yerdim iş yerinde çünkü yemek yetersizdi. Kimi insanı sade makarna içini bayar ekmek ile yer ama tavsiye etmiyorum. Ketçaplı makarna favorimdir (ekmeksiz)😀