Olsun zam gelsin sorun değil. Ben yine 50 liralık dolduruyorum. Yok bu benzinin cevabıydı karıştırdım. Ekmeksiz de yemek yiyorum ama bazı yemeklerde de ekmek kesin lazım. Sulu yemekde , güzel suyu yağı olan salatada, bir de ekmek tazeyse daha çok yeniyor. Hadi ben şanslıyım metabolizmam kilo yapmayacak şekilde çılgınca çalışıyor. Bu gidişle herkes rejime başlayacak ufaktan galiba. İşin gırgırını bi yana bırakırsak, Allah durumu iyi olmayanlara yardım etsin, dayanma gücü versin.
Artık insanlar , cebindeki telefonu çıkar yerine , yalan söyleme kaç ekmek alıyorsun ekmeğin bu kadar pahalı olmasına rağmen deyip günde 4-5 ekmek alanlara zengin dese şaşırmam
Ekmek bir tane alıyorum almayida unuturum ekmek çok az yiyorum aklıma geldi anlatayım ramazanda abimler geldi ben sofrayı kurdum ezan okundu ekmek almayı unuttum abim bir yıl konuştu kendin yemiyorsun çağırıyorum felan gelirken her zaman soruyor ekmek varmı😂
Aaa e en küçük kağıt para bile 5 lirayken bi ekmek 2.5 lira mı çok ucuuuuuz Allah reyizden razı olsun yani ekmeğin hakkettiği 5 lirayken yarı fiyatına satılıyor onun sayesinde Ayrica Avrupa'daki bi ekmek en az 10-15 lira 🤣🤣🤣😉
Her şeye zam geldi, tl değer kaybetti, insanların maaşları yarı yarıya boşa çıktı, dış borç arttı, iç borç arttı, alım gücü durma noktasında ama bizim koltuk sevdalıları hala o mevkilerde oturuyor. Şerefi olan istifa eder diğer ülkelerdeki gibi ama yok.
Ama ben onlara kızmam, yüzlerce tokat yiyen Türk Milleti hala sessiz her şeyi kabulleniyor ya ben buna kıxıyorum. Silivri soğukmuş... Silivride 80 milyonluk koğuş mu var?
Yani sonuçta aynı şey tabii, 2 lirası olmayan ama 1 lirası olan eve ekmek götürebilecek, daha küçük bir ekmek olacak. Psikolojik olarak belki iyi gelecek ama gerçek hep olduğu gibi kalacak. Yani battık.
@M-B-B öyle yani yapacak bir şey yok. Tek umudum 2023, o da koltuk devrilirse yedine geçecek kişinin erdoğan gibi olmamasına bağlı. Öyleyse zaten yakında Filistin'den kalır halimiz olmayacak.
Tek umudum 2023 den önce erken seçim olması. Çünkü 2023 e kadar bu ülkenin dayanabileceğini artık düşünmüyorum 😑 İnsanlar artık günü kurtarmak için çalışıyor, ev alayım araba alayım, arsa alayım yatırım yapayım olayıda sonlandı. Bakma bu zenginim diyenlerde babadan kalma son arsa evleri satıyorlar. Onların çocukları ve onlarında çocukları bir miras bırakamayacak.