Yeme & İçme Cevizliği sucuğun içindeki ipler ne işe yarıyor? Nick_Fukarasıı Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Eminim ki bu sitede sorulmuş en saçma soru bu değildir 😎 Cevizliği sucuğun içindeki ipler ne işe yarıyor? Cevapla İş Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yapılırken cevizler o işten geçirilip diziliyor ve sonra da üzerindeki pekmezli karışıma batırılıp o iplerden asılıyor ve kurutuluyor. 1 3 Yorumla Nick_Fukarasıı +1 yıl Bu 5000 takipçiyi sitede beleş mi dağıtıyorlar knk 🧐 Yorumla Bikız99 +1 yıl Fenomen olanlara otomatik yeni üyeleri dağıtıyorlar. Eskiden sonsuzluğa gidiyordu takipçi sayıları da sonradan 5000 ile kısıtladılar. Yorumla Nick_Fukarasıı +1 yıl Heee heee anladım, teşekkürler 😅 Yorumla
_Dahlia_ Takip Et FenomenBilge Yaş: 29 +1 yıl Cevizleri ona takıp pekmezli karışıma batırıp çıkartıyor sonrada kurutmak için asıyorlar o olmadan asılı durmaz 1 0 Yorumla
Sedeaaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 75% +1 yıl asılı kalmasını kuruması için ve üstünde ki lokumumsu tabakanın eşit dağılması için. 2 2 Yorumla Nick_Fukarasıı +1 yıl Peki bu yorumu gizli yapmak için ne yaşadın 😅 Yorumla Nick_Fukarasıı +1 yıl Aha düzeldi djfkf Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl yaparken ipe asıyorlar çünkü birden fazla pekmeze batırılıp kurutulup tekrar pekmeze batırıyorlar ve ipe asıyorlar o şekilde kurutuyorlar 2 0 Yorumla
_RcG_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sjsjsjs soruyu görünce merak ettim gittim araştırdım cevizleri birarada tutmak içinmiş 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl diş ipi onlar dişini temizliyorsun 2 1 Yorumla Nick_Fukarasıı +1 yıl Ouuww çok iyii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yapılırken cevizler o işten geçirilip diziliyor ve sonra da üzerindeki pekmezli karışıma batırılıp o iplerden asılıyor ve kurutuluyor.
Bu 5000 takipçiyi sitede beleş mi dağıtıyorlar knk 🧐
Fenomen olanlara otomatik yeni üyeleri dağıtıyorlar. Eskiden sonsuzluğa gidiyordu takipçi sayıları da sonradan 5000 ile kısıtladılar.
Heee heee anladım, teşekkürler 😅
Cevizleri ona takıp pekmezli karışıma batırıp çıkartıyor sonrada kurutmak için asıyorlar o olmadan asılı durmaz
asılı kalmasını kuruması için ve üstünde ki lokumumsu tabakanın eşit dağılması için.
Peki bu yorumu gizli yapmak için ne yaşadın 😅
Aha düzeldi djfkf
yaparken ipe asıyorlar çünkü birden fazla pekmeze batırılıp kurutulup tekrar pekmeze batırıyorlar ve ipe asıyorlar o şekilde kurutuyorlar
Sjsjsjs soruyu görünce merak ettim gittim araştırdım cevizleri birarada tutmak içinmiş
diş ipi onlar dişini temizliyorsun
Ouuww çok iyii
Kurutmak için asmaya yarıyor.
Yapım aşamasında
Yeniluyor galiba