Yeme & İçme Bir oturuşta kaç tane baklava dilimi yersiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benim rekorum 22 adet baklava dilimi bakalım beni geçen biri çıkacak mı😀? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Güncellemeler+1 yıl Güncellemeler Bir oturuşta kaç tane baklava dilimi yersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Bir ramazan günü iftardan sonra 1 Kg baklava yemiştim. Oda sanırım 32-34 dilim arasında... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 40 dilim yerim net. faklat taze, bol fıstıklı vs. olucak. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Beni geçtin tebrik ederim😀 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl gerçekten çok kaliteli bir baklava iseortalama bir kilo yiyebilirim bir antepli olarak dilim bazında saymam kilo bazında :) 1 0 Yorumla
Gökhandiyorlarr Takip Et Xper 7 Yaş: 71 , eic 100% +1 yıl Kuru baklava mi? Baklavasına göre degısır o. Havuç dilimi ile soguk baklava bır olmaz mesela 0 0 Yorumla
Ebruliiiii33 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl 2 tane en fazla önceden 1 tane bile yiyemezdim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Gelişme var demek😀 Yorumla
joIene Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl baklava sevmem en fazla 1 tane 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 1 ne ya hiç yemeseydin kanka😀 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 926 cevap paylaştı. Sevmem, yersem de anca bir. 1 0 Yorumla
nzlı060 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 2 tane 1 6 Yorumla Soran +1 yıl 2 az değilmi kanka 😀 Yorumla nzlı060 +1 yıl Sen nerelerdesin 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ara verdim siteye birazcık yokluğum fark edildi demek 😀 Yorumla nzlı060 +1 yıl Tabiki komik çocuk Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😀 Yorumla nzlı060 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Donjuan1psikopat Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Ara vermeden mi 😀Normalde 5-6 yerim de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En fazla Dört 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Sende gelişme var😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kusana kadar yerim😃 Yorumla Soran +1 yıl İşte bu rakip dediğin böyle olmalı😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Can boğazdan gelir sonuçta😁😂 Yorumla Soran +1 yıl Tabi canım 😀 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bir bile yemem 1 0 Yorumla
Cyclaxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yarım kg 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaç adet dilim yapar yarım kilo aga onu söyle sen😀 Yorumla
melisa2a2 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl 6 tane 😊😋 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tebrik ederim en yüksek sayı senden geldi kızlar içinden 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir ramazan günü iftardan sonra 1 Kg baklava yemiştim. Oda sanırım 32-34 dilim arasında...
40 dilim yerim net. faklat taze, bol fıstıklı vs. olucak.
Beni geçtin tebrik ederim😀
gerçekten çok kaliteli bir baklava ise
ortalama bir kilo yiyebilirim bir antepli olarak dilim bazında saymam kilo bazında :)
Kuru baklava mi?
Baklavasına göre degısır o. Havuç dilimi ile soguk baklava bır olmaz mesela
2 tane en fazla önceden 1 tane bile yiyemezdim
Gelişme var demek😀
baklava sevmem en fazla 1 tane
1 ne ya hiç yemeseydin kanka😀
Sevmem, yersem de anca bir.
2 tane
2 az değilmi kanka 😀
Sen nerelerdesin 😅
Ara verdim siteye birazcık yokluğum fark edildi demek 😀
Tabiki komik çocuk