Yeme & İçme Bir oturuşta kaç dilim baklava yersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tok karna biraz arayla 2 tur yedim, son tur 9 dilim gömdüm. Ağır olmadı desem yalan olur hansjaks Bir oturuşta kaç dilim baklava yersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl İki dilim tam, zaten şekerli şeyleri pek sevmem, daha çok tuzlu. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl En sevdiğim tatlı sensin ama diğerleriyle de aram fenna değildir. Yorumla Neveragain6 +1 yıl Yaa. :$ ♡ Yorumla
Thecupcake89 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl 2 tepsi olsa hastanelik olursun 1 tepsi glikozu uçurur İdeal 50 60 adet sjyxvsyx 0 0 Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Belki çatlayana kadar. O kadar severim tatlıları. 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl dün iki koca dilimi yedim fazlası olmaz 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şekerle aram olmadığı için 1 dilim sadece 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. 3 diyorm 0 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hic yemem😊 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İki dilim tam, zaten şekerli şeyleri pek sevmem, daha çok tuzlu.
En sevdiğim tatlı sensin ama diğerleriyle de aram fenna değildir.
Yaa. :$ ♡
2 tepsi olsa hastanelik olursun
1 tepsi glikozu uçurur
İdeal 50 60 adet sjyxvsyx
Belki çatlayana kadar. O kadar severim tatlıları.
dün iki koca dilimi yedim fazlası olmaz
Şekerle aram olmadığı için 1 dilim sadece
3 diyorm
2 dilim yerim
İki dilim
Tatlı pek sevmem 4 tane yeter
En fazla 3-4
Hic yemem😊
2 dilim yetiyor
Baklava yiyemiyorum
Sınırı yok:)
3 dilim