Mastechef 2021 ana kadrosu belli oldu. Yarışma çok heyecanlı, zevkle izliyorum. İlk izlenime göre şimdilik favorilerim: Eren, Emre, Tunahan ve Mert. Senin favorilerin kimler?
MasterChef Türkiye 2021 ana kadrosu belli oldu. Bu yıl kimi destekliyorsun?
Ah Tunahan üzümlü kekim Benim. Bol aşklı destek benden ona 🥰 Çok sempatik , yüz ifadeleri o kadar tatlı ve komik ki sadece onun olduğu sahneleri izlemek istiyorum. Yine de kendini biraz geliştirmesi gerekiyor onu eleyebilecek insanlar var kadroda ama tabiki bu onun diğerlerinden daha kötü olduğunu göstermez biraz emek verirse ve kendine güvenirse çok iyi sonuçlar çıkaracağına inanıyorum.
Bu yıl mavi takımdakiler gözüme itici geldi çok samimi bulmadım kırmızı takım daha samimiler ben özellikle burcuyu sunaya çok benzettim benim favorim "eren" bu sene birde "milhan"
senın bahsettıgın cocuk buralara kadar ilerlemiş @_Süveyda ama bence masterchef geleceği çok uzun değilbenım favorım tabii ki Dilara , sebepsizce çok beğeniyorum , kadın yarışmacılar çok az sayıda bu sene
Yani masterchef in m sini bu medium beden mi diyen adamı sırf reyting için aldılar zaten haksız seçildiğini düşünüyorum tek amaç daha çok izlensin diye ilginç tipler koymak