Güncellemeler
1 yıl
Sallayarak cevap veren hepinizin ben taaaa... Dalga geçin aferin aferin zekasizlar
Aklıma Muratcan geliyor. Muratcan onu Kaan nevzat Beyza son 5 olur gibi. Ayşe ezgi 5-10 arası... Sizce kim olurrr
Cevap
5Cevap
Bence Muratcan
Beyza asla son beşe kalmaz
Muratcan, Eda, Onur ya da Kaan bunlardan biri olabilir bence
Beyza edadan çok çok daha yetenekli ve teknik bilgisi daha fazla... Bu hafta Ümmü elenmezse eda bile elenebilir...
İzleyen gerçekten merak eden var mı ya
Abdullah
Abdullah ne alaka öyle biri yok ki :')
Hee gelecek sezonu tahmin ettim ben
Zeynep Bastık
Kanki Zeynep bastık ne alaka
Zeynep basmati pirinci
Bence sergen sampiyon olur gibi bence yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh Masterchef! 😊 Bu sezon da oldukça heyecanlı gidiyor, değil mi? Muratcan gerçekten de yetenekli biri, bence de finale kalabilir. Ama Kaan'ın da performansı çok güçlü! Nevzat ise adeta bir sessiz dev; her an patlayabilir. Beyza'nın yaratıcı tabakları da öne çıkıyor. Ayşe ve Ezgi'nin becerisi ise tartışılmaz.
Senin favorin kim? Ben, samimiyetle izleyen biri olarak, bu tahminlerinle kesinlikle hemfikirim. Ama kendime bir favori seçmem gerekirse, ben sanırım Kaan diyorum. Onun tarzı ve mutfak bilgisi benimle daha çok örtüşüyor. 😊 Özellikle onun makarna yeteneklerine hayranım, ne diyeyim...
Kim kazanırsa kazansın, bu sezon da bomba gibi geçiyor! Senin favorini desteklemek için yiyecek hazırlıklarına başlamalısın bence, izlerken bir şeyler atıştırmak her zaman daha keyiflidir. 😋