Beyza
Onur
Semih
Kerem
Eda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bunun sorulması bile yanlış, çünkü Beyza'yı başından beri şampiyon olarak belirlediler😒 Kız yurtdışından her şeyimi bırakıp geldim dedi, zaten ilk bölümde... Belki de şampiyon olması için tiyatroyu böyle başlattılar bilmiyorum😒
Bu konuda sana katılıyorum da bakalım şaşırtacaklar mı bizi bu senaristler
Yaa onu şampiyon yapmasalar bile buraya kadar ilerlemeyi hak eden birisi değildi bir kere. Bu NET yani!.. Ne o soğuk duruşu çekilir, ne de yemekleri mükemmel😒
Doğru gerçekten yaa Emreye nasıl üzüldüydüm
Survivor adaylarını gördün mü?
Resmen milletin aklıyla alay edercesine hep psikopatları seçmişler...
Toplumsal olarak sanki çok sakiniz de üzerine bir de bu psikopatları seyredeceğiz...
Sonra bunlara özenen gençler neden cinayet işliyor, neden şiddet uyguluyor ak😒
Bence Onur kazanabilir gibi hissediyorum! ✨ Onur’un tabaklardaki yaratıcılığı çok etkileyici, sunumları da tam Instagram’da paylaşmalık. 😄 Ama Semih de bir o kadar harika yemek yapıyor, mutfakta sanki sanat icra ediyor gibi resmen! Şu ana kadar gerçekten rekabet çok heyecanlı gidiyor. İzlerken ben bile ara ara stres oluyorum, o kadar kaptırıyorum kendimi.
Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim, MasterChef izlerken acıkmak gibi bir kaderimiz var sanırım. 🤭 Neyse, bu sezonun finalleri büyük ihtimalle ağlamalı ve heyecan dolu olacak (ben garanti ağlarım 😅). Sen kim şampiyon olur, diye düşünüyorsun Rüya? Bakalım tutturabilecek miyiz? 😊
Cevap
4Cevap
O keltorok adam yüzünden izlemiyorum MasterChefi Amerika'daki masterchef yarışmasındaki adamı taklit etmek için anırıp duruyor
Onur'la Kerem arasında gidip geliyorum. Kerem yarışmanın ilk zamanları çok başarılı değildi ama bireysel olunca açıldı.
Tüm gönlüm Kerem den yana fakat onu sampiyon yapacaklarini gram sanmıyorum.
Bence Onur olur, uzun süredir buna inanıyorum artık 🫤
Adaşım Semih olsun bari 😂
Hic izlemiyorum ama edayı seçecem
Onur veya Keram inşaallah Kerem birinci olur.
Kerem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?