Kesinlikle patates kızartması. Bir yerden sonra savaşa dönüşüyor çünkü. Biz fast food restoranlarına gittiysek menü yanında gelen patates harici fazladan patates söyler sonra bütün patatesi ortaya dökeriz. Sonra bir sessizlik olur. Aramızdan biri önce hamburgeri ısırırsa herkes hamburger ısırır. Ama kazara birinin eli o patateslere giderse savaş başlar 😂 hamburgerlerinde buz gibi yeriz haliyle. Bazen hamburgerin içine patatesten kat çıkarız falan. Yalnızken yenmiyor ama
Birlikte ekler yemek çok eğlenceli aradaki o sos dışarı fışkırmasın diye çaba göstererek yerken birbirimizin komik hallerine tanık oluyoruz onun haricinde ağzımızın falan kenarları çikolata oluyor. Yediğim kişi özellikle erkek arkadaşımsa o ekler yeme anları eğlenceliyken aniden romantizme de dönüşebiliyor 😅 dudağın daha tatlı muhabetti falan hani erkek klasiği işte... Bir de insanlar hayretler içinde kalıyor beni ekler yerken aşırı iştahlı oluyorum çünkü benim enerjim onlara da geçiyor ve patlayana kadar ekler yiyoruz.
Yok sanırım hiç görmedim bir de bizim burda ben çocukken bir pastane vardı orada yediğim eklerin tadını en iyi ekler yapan pastaneden bile alamıyorum. Belki de küçükken babam hep oradan aldığı içindir 👀
Doğru küçükken hayata bakış açımı düşünüyorum da mesela küçükken dev gibi hatırladığım bir binanın önünden geçtiğimde aslında büyük bir bina olmadığını gördüm şu yaşlarımda demek ki çocukken her şey daha devasa daha lezzetli daha farklı geliyor insana
Niye patlamis misir var , kisir var, pogaca var, cay var, cerez var bira var... Varda var.. pizza hem sisiriyo beni rahatsiz ediyo, hamburger yesem el kadar doyurmuyo.. ne gerek var.. otur yere kur daireyi hos sohbetin vur gozune gozune... yaniiiii...
bence de pizza olabilir. daha paylaşıma açık bir şey sonuçta. taco da çok iyi gidiyor bence ve salata tarzı şeyler. tatlı olarak da waffle öylesine oturuyorsak kahve ve kurabiye sanırım
@kahvekralicesiiii evlenecegin adamla da bu ortami olusturabilir ve cocuklarin buyudugunde "ben sizler kucukken calisma odamda calisirken ayagimia dolanmanizi özledim :((" diye de üzülebilrsin 🙂