Kalabalıkta, özellikle misafir geldiğinde yemek yemeye çekiniyorum. Bir arkadaşım bunun öz güvensizlik olduğunu söyledi. Gerçekten öyle mi acaba? :(

Aynen, aklında yarattığın başka takıntılarda var bence. Örneğin başka bir yerde tuvalete gidememek, utanmak, bu elbise bana yakışırmı diye saatlerce düşünmek gibi.
Merak etme, ertesi gün kimse hatırlamayacak.
Cevap
12Cevap
Hiç kimse rahat olamaz aslında ama, misafir de yabancı değildir yanii.. O kadar çekinme de iyi değil bence..
Ozguvensizlik degil. Baskalari bakarken utanman cok normal sonucta yuzun sekilden sekile giriyo falan geriliyosundur ama dusunmemeye calis yemege odaklan. Daha fazla arkadaslarinla falan yemege cik. Alisirsin
Biraz öyle gibi, birazda cok sosyal bir hayatin yoksa alışık olmadığından da kaynaklanabilir. Sana tavsiyem. Bana bakiyolar mi diye gibi gibi kaygilarda bulunma, sen ne kadar rahat davranirsan okadar ozguvenli durursun., ☺️
Bu eskiden yani lise yıllarımda filan çok vardı bende. Daha sonra alıştım. Mecbur kaldığında üzerine gitsen iyi olur.
Ya olabilir utanabilirsin ama yemen icap ediyorsa yemelisin. Bu millette utanmayi iyice kotu bir sey yapti.
bir miktar cekingenlik eser miktarda da ozguven eksikligi
Özgüvensiz gibi görünüyorsun ama birkaç kez yesen yenersin diye düşünüyorum.
fenomen ve toplum içinde yemek yemekten utanma. ne güzel blr kombin
Özgüvenli alakalı bir durum deg. Sadece daha fazla ortamlarda yemek yemelisin. Alışkanlıktır bu.
bende öyleyim çünkü yemek yerken etrafımda biri olması rahatsız ediyor
Ne alakası var. Ben sosyal bir insanım ben bile birisi baktığında utanıyorum 🥳 sksks
Alakası yoktur canım bende öyleyim sevmiyorum
bende özgüvensizlik de var toplum içinde yemek yemeye de utanıyorum ama alakası yok bence özgüvensizlikle
Ne alaka canım millet böyle yargı dağıtmaya pek bayılıyor. Binbir türlü neden olabilir
Ben herkes yemek yiyorsa utanmıyorum ama tek ben yiyorsam utanıyorum
Erkekler utanmıyor genelde kadınlar utanır
Kalabalıkta yemeye alışık değilsindir.
Bende öyleyim ama özgüvensizlikten değildir bence.
Evet, öz güvensizlikle alâkalı bir durum...
Ben yiyorum hiç sorun yok
Rahat ol. Fazla telaş etme.
Geğirmediğin sürece sorun yok
Alakası yok
Baya hemde
Değişik
Öylesin
Hiç umursamam 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?