Yeme & İçme Gelinlikle/damatlıkla yemek yer misin? TencereYemeği_12 Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Şöyle bir görsel gördüm internette. Gelinliğe dökülür korkusuyla hayatta yiyemezdim ben. 😂 Siz yer miydiniz? Gelinlikle/damatlıkla yemek yer misin? Cevapla İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Yerdim elbette. Pek sıkıntı olmaz ya. Zaten bir çok düğünde düğünden sonra yemek yemeye gidilir. :) 1 0 Yorumla
AngelaJoLie Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Nişanlıkla salona gitmeden yedim. Dış çekim sonrası da birkaç gün sonrası düğün olmasına rağmen gayet güzel yemiştim valla 😁 Güzel bir anı oluyor takılma başka şeylere 0 0 Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 344 cevap paylaştı. Cekete ve kravata ozellikle doker, cikarirdim onlari 🙄 0 0 Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Çok titiz biriyim beyaz kıyafete çok dikkat ederim.😊Soruya gelirsem evet yerdim. 🙏 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Annem çatalla ağzıma tıkmaya çalışmıştı nikah günü bayılmayayım bir yerlerde diye ahahaah 0 0 Yorumla
GameManager Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Parasını ben vermiyor muyum mk yerim.Zaten bir daha giymicem pislense nolcak 0 1 Yorumla ÇevikYiğit +1 yıl Bir giymisken tam giyim diyon Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sabahtan beri aç durmuşum eve bi geldim lahmacun var. Erkek tarafı almaya gelmiş ben elimde lahmacun dürümü 0 0 Yorumla
nerubkin Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl O gelinliğe neler dökülmeyecek ki iki damla ketçap dökülse ne olur 0 0 Yorumla
ReinFury Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Üzerine bişeyler dökülür korkusuyla şahsen ben yiyemezdim 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Nikahtan sonra gitmiştik yemek yemeğe. 1 0 Yorumla
TakeMySoul Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl trakyada düğünlerden sonra çorbacıya gider aileler 0 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Düğünden sonra olabilir ama bu foto 😂😂 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır yemem üzerine yemek dökmekten korkardım 0 0 Yorumla
Zemheri27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yiyemem eve gidince anca 😄 0 1 Yorumla thebro +1 yıl Tabii o da güzel bi fantezi Yorumla
CanErdemEfil Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Havuza bile atlardım, yemek yemeyi geçtim yani :D 0 0 Yorumla
gggamzeee Takip Et Master Yaş: 32 , eic 41% +1 yıl Dikkat ede ede gomerim yemeğe hayır demem😅😅 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Evet ama yemekten cok pasta yerm 0 0 Yorumla
BengBengg Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yerim yemesine de akla şu soru geliyor ''neden?'' 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Yedim tabii 0 0 Yorumla
nxmxmdmmddnd Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Ben yerim valla bir daha mı geleceğim dünyaya😂 0 0 Yorumla
mervesevgi1 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet yerim:) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yerdim elbette. Pek sıkıntı olmaz ya. Zaten bir çok düğünde düğünden sonra yemek yemeye gidilir. :)
Nişanlıkla salona gitmeden yedim. Dış çekim sonrası da birkaç gün sonrası düğün olmasına rağmen gayet güzel yemiştim valla 😁 Güzel bir anı oluyor takılma başka şeylere
Cekete ve kravata ozellikle doker, cikarirdim onlari 🙄
Çok titiz biriyim beyaz kıyafete çok dikkat ederim.😊Soruya gelirsem evet yerdim. 🙏
Annem çatalla ağzıma tıkmaya çalışmıştı nikah günü bayılmayayım bir yerlerde diye ahahaah
Parasını ben vermiyor muyum mk yerim.
Zaten bir daha giymicem pislense nolcak
Bir giymisken tam giyim diyon
Sabahtan beri aç durmuşum eve bi geldim lahmacun var. Erkek tarafı almaya gelmiş ben elimde lahmacun dürümü
O gelinliğe neler dökülmeyecek ki iki damla ketçap dökülse ne olur
Üzerine bişeyler dökülür korkusuyla şahsen ben yiyemezdim
Nikahtan sonra gitmiştik yemek yemeğe.
trakyada düğünlerden sonra çorbacıya gider aileler
Düğünden sonra olabilir ama bu foto 😂😂
Yerim yeter ki karnım aç olmasın
Hayır yemem üzerine yemek dökmekten korkardım
Yersin, zaten bi kere giyiyorsun
Yiyemem eve gidince anca 😄
Tabii o da güzel bi fantezi
Havuza bile atlardım, yemek yemeyi geçtim yani :D
Dikkat ede ede gomerim yemeğe hayır demem😅😅