Yeme & İçme 1 ay Elle yemek yer misiniz? bucali-caglar Yoda Takip Et FacebookTwitter 11 Elle yemek yer misiniz?Severim Güncellemeler: Takip Et 11 Paylaş FacebookTwitter Elle yemek yer misiniz? 117 Görüşünü yaz
Boavistaa | Yeme & İçme konusunda 1,5b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Elle yenilecek yemekler var tabii ki Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
BirAnanasAldirdim | Yeme & İçme konusunda 2,4b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Pek tercih ettiğim bir yöntem değil, sevmem Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Serqts Guru 1 ay Lahmacun , pizza gibi yemekler dışında elle yemek yemem. Bizim kültürümüzde böyle bir şey yok 😅 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla
Bt74ever | Yeme & İçme konusunda 288 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Elle yemeyi çok seviyorum. Yani kaşık, çatalla yenilecek zorunlu yemekler dışında hep elle yerim. Öyle tadını daha çok çıkarıyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Fatmanurarı | Yeme & İçme konusunda 1,3b görüş paylaştı. Guru 1 ay ay resmi görünce pilavdan sogudum kusca ögk hayır kesınlıkle yemem çok kötü bi görüntü kasık catalla yemeyı tercıh ederım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Bihteeerrr | Yeme & İçme konusunda 58 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Dürüm köfte ekmek veya çok kalın yapılmış bir pizza varsa karşımda çatalla bıçakla yenilmeyecek ölçüde kalınlıkta onu elle yiyebilirim. 🍕 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
_interstellar | Yeme & İçme konusunda 220 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Bazi yemekleri elle yerim evet. Tadi anca oyle cikiyor cunku. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla
Devrim6219 | Yeme & İçme konusunda 158 görüş paylaştı. Xper 5 1 ay Yemeğe de bağlı ama çok nadirdir elle yediğim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
mehcab | Yeme & İçme konusunda 1,9b görüş paylaştı. Master 1 ay Balık ve kemikli tavuk yemeklerini elle yerim diğer yemekler usulüne uygun yenir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Şişkoletta | Yeme & İçme konusunda 348 görüş paylaştı. Guru 1 ay Bazı yemekleri yerim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla ferno 1 ay merak ettim hangi yemekleri? sulu yemek deme sakın. Yorumla bucali-caglar 1 ay Sulu yiyor elleri böyle vıcık vıcık oluyor 😄 Yorumla ferno 1 ay yok artık. inanmam🙄🤢 Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster bucali-caglar 1 ay Öyle değil mi sisko 😄 Yorumla Şişkoletta 1 ay Ben makarnayı elimle yerim sonrada o salçalı ellerimi tişörtüme silerim felan öyle 🙄 Yorumla ferno 1 ay spagetti çatalla hayatta beceremedim beceremem yemeyi. tam bir ızdırap. Yorumla
aerolite | Yeme & İçme konusunda 1,1b görüş paylaştı. Master 1 ay Tavuk, balık, kelle, bir de yengeniz 😉 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Irresistibleart | Yeme & İçme konusunda 208 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Bana bi seyler oluyo Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla bucali-caglar 1 ay Ne oldu ablaaa a Yorumla Irresistibleart 1 ay Tiksindim cucali Yorumla bucali-caglar 1 ay Anladım abla arada bazı yemekler güzel gidiyor be abla Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster Irresistibleart 1 ay Kuru gıdalar yes sulu meşrubat iğrenç yazarken bile görseli canlaniyo gözümde ıy Yorumla
gamekindkızzzz Xper 5 1 ay Menemeni elle ekmekle yerim sadece Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
thecutewitch | Yeme & İçme konusunda 2b görüş paylaştı. Guru 1 ay bazı yemekleri evet Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Barış_LonelyForever | Yeme & İçme konusunda 3,9b görüş paylaştı. Master 1 ay yemem. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Ash_Ketchum | Yeme & İçme konusunda 1,4b görüş paylaştı. Guru 1 ay Yerim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
öğrenimelemanı | Yeme & İçme konusunda 1,5b görüş paylaştı. Yoda 1 ay Yemem Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
117Elle yenilecek yemekler var tabii ki
Pek tercih ettiğim bir yöntem değil, sevmem
Lahmacun , pizza gibi yemekler dışında elle yemek yemem. Bizim kültürümüzde böyle bir şey yok 😅
Elle yemeyi çok seviyorum. Yani kaşık, çatalla yenilecek zorunlu yemekler dışında hep elle yerim. Öyle tadını daha çok çıkarıyorum.
ay resmi görünce pilavdan sogudum kusca ögk hayır kesınlıkle yemem çok kötü bi görüntü kasık catalla yemeyı tercıh ederım
Dürüm köfte ekmek veya çok kalın yapılmış bir pizza varsa karşımda çatalla bıçakla yenilmeyecek ölçüde kalınlıkta onu elle yiyebilirim. 🍕
Bazi yemekleri elle yerim evet. Tadi anca oyle cikiyor cunku.
Yemeğe de bağlı ama çok nadirdir elle yediğim
Balık ve kemikli tavuk yemeklerini elle yerim diğer yemekler usulüne uygun yenir.
Bazı yemekleri yerim
merak ettim hangi yemekleri? sulu yemek deme sakın.
Sulu yiyor elleri böyle vıcık vıcık oluyor 😄
yok artık. inanmam🙄🤢
Öyle değil mi sisko 😄
Ben makarnayı elimle yerim sonrada o salçalı ellerimi tişörtüme silerim felan öyle 🙄
spagetti çatalla hayatta beceremedim beceremem yemeyi. tam bir ızdırap.
Tavuk, balık, kelle, bir de yengeniz 😉
Bana bi seyler oluyo
Ne oldu ablaaa a
Tiksindim cucali
Anladım abla arada bazı yemekler güzel gidiyor be abla
Kuru gıdalar yes sulu meşrubat iğrenç yazarken bile görseli canlaniyo gözümde ıy
Menemeni elle ekmekle yerim sadece
bazı yemekleri evet
yemem.
Yerim
Yemem
aslaaaa