Yeme & İçme Yemek yerken olmasından nefret ettiğiniz bir şey var mı? BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Ağız şapırdatılması ile başlamak istiyorum. Sizler hangi durumlardan rahatsız oluyorsunuz? Yemek yerken olmasından nefret ettiğiniz bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Ağzından yemek varken konuşmak, ağzını şapırdatmak.. 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 1 ay Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Üstüme dökmek veya üstüme sıçratmak. 0 0 Yorumla
TubasuedaSanlıakva Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Tüm kabalıklar.Bir de yiyenlerin birbirine çaktırmadan ne yediklerine bakmaları.Sonra en önemlisi, aslında birbirinden nefret eden tiplerin aynı sofrada biraraya gelmeleri. 1 1 Yorumla TubasuedaSanlıakva +1 yıl *Haa, bir de güleç ve neşeli değil, aşırı ciddi ve sessiz yiyip kalkmak.. Böğğğ😃😃😃 Yorumla
daisy___ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tabağın ortasından salak saçma bi şekilde yenmesinden nefret ediyorum bi köşesinden başlarsın yemeğe işkence etmeden ilerlersin 2 2 Yorumla Canerik17 +1 yıl Sksksksj işkence dedi yaaa 😂 Yorumla daisy___ +1 yıl @Canerik17 çünkü ediyorlar Yorumla
Okeyeucuncu34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Ayıklanmış balıktan kılçık çıkması. Su içerken bardağın kokması gibi. Beyaz giysime yağ sıçraması gibi gibi 1 0 Yorumla
bey-men Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl 1. uzerime yemegın suyu ya da kendısının dokuluo bulasması 2. tadı tuzu olmaması3. agzı şapırdatmak 1 0 Yorumla
Sweetwitch13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Valla zaten en onemlisine değindin biri ağzını şapirdattiginda kasığı midesine kadar boğazına sokasım geliyor 1 0 Yorumla
NeyyyyMıstaamNeyyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Yemek beğenmemek kafasına geçircen tabağı al ye diye😂 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yemekten kıl çıkması kardeşim. 😕 En az üç gün yemek yememe durumu yaşayabiliyorum. 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 960 cevap paylaştı. Ben yemek yerken nedense hiç bir durumdan rahatsız olmuyorum tamamen yemege odaklanıyorum 1 0 Yorumla
Canerik17 Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl Birinin çağırması veya telefonun çalması. Sinirden elim ayağım titriyor o anda 1 0 Yorumla
_haplesqueen_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl sapirti burun cekilmesi git temizle ne cekiyonnn🤧🤧 1 0 Yorumla
tükenmiskelebek Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Kesinlikle ben de yakınımdaki birinin ağız şapırdatması. Cidden iğrenç bir şey Allahım 1 0 Yorumla
Dont_speak Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bir şeyi yemiyorsam zorlamalarından nefret ediyorum. 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. ağız şapırdatmak, çatal bıçak vs. nin gürültülü sofraya bırakmakhöpürdetmek..ağzı açık yemek yemekağzında lokma varken konuşmak 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 816 cevap paylaştı. Şapırdatarak ve çatalla yenilecek şeyleri elle yiyenler 0 0 Yorumla
servetbeyza Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Kötü koku. Yemek yanığı. Mutfakta yemek yiyoruz. Kardeşim çöpleri çıkarmadığı zaman bir kaşık birşey yiyesim geliyo. 1 0 Yorumla
matematikkciniz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl tek nefret ettiğim şey ağız şapırdatma. Kulaklarım tırmalanıyor. Defalarca kez psikoloğa gittim ama işe yaramıyor. artık çevremden anlayış bekliyorum. 1 0 Yorumla
öfbetugce Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Ağız şapırdatmakAğız doluyken konuşmakHızlı hızlı nefessiz kalacak gibi yemek yemek 1 0 Yorumla
sweetheart2 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yemegime birinin elinin degmesi.. 🤢🤮Asla gelemem iğrenç bi durum 1 0 Yorumla
Maviiiayy Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Yemek yerken konusmayi sevmiyorum. Biri soru sorunca da sinirleniyorum. 1 0 Yorumla
itriedmybest Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 85% +1 yıl ağızda yemek varken konusmak ve şapırdatarak yemek 2 0 Yorumla
slnngll Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 84% +1 yıl birinin benden birşey isteyip sofrafan kaldırması 1 0 Yorumla
ClairDeLuna Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ağız şapırdatılması ve çok hızlı yenmesi 1 0 Yorumla
literallyfake Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Yemek bittiğinde doymamış hissetmek 😭 0 0 Yorumla
Banlandırıldık Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 391 cevap paylaştı. Üstüme dökülmesi 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Terlemek 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Dökülmesi 😡 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Üstüme dökülmesi. 1 5 Yorumla tskzlrsryr +1 yıl Ben de txfhbvcfhd Yorumla Culdesac +1 yıl @tskzlrsryr O zaman hemen sevgili olmalıyız Yorumla tskzlrsryr +1 yıl 🙄😂😂😂😂çok ortak yönümüz var Yorumla Culdesac +1 yıl @tskzlrsryr Bence de <3 Özelden numaranı atabilirsin Yorumla tskzlrsryr +1 yıl 🙄😁 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Dediğinin aynısı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ağzından yemek varken konuşmak, ağzını şapırdatmak..
Üstüme dökmek veya üstüme sıçratmak.
Tüm kabalıklar.
Bir de yiyenlerin birbirine çaktırmadan ne yediklerine bakmaları.
Sonra en önemlisi, aslında birbirinden nefret eden tiplerin aynı sofrada biraraya gelmeleri.
*Haa, bir de güleç ve neşeli değil, aşırı ciddi ve sessiz yiyip kalkmak.. Böğğğ😃😃😃
Tabağın ortasından salak saçma bi şekilde yenmesinden nefret ediyorum bi köşesinden başlarsın yemeğe işkence etmeden ilerlersin
Sksksksj işkence dedi yaaa 😂
@Canerik17 çünkü ediyorlar
Ayıklanmış balıktan kılçık çıkması. Su içerken bardağın kokması gibi. Beyaz giysime yağ sıçraması gibi gibi
1. uzerime yemegın suyu ya da kendısının dokuluo bulasması
2. tadı tuzu olmaması
3. agzı şapırdatmak
Valla zaten en onemlisine değindin biri ağzını şapirdattiginda kasığı midesine kadar boğazına sokasım geliyor
Yemek beğenmemek kafasına geçircen tabağı al ye diye😂
Yemekten kıl çıkması kardeşim. 😕 En az üç gün yemek yememe durumu yaşayabiliyorum.
Ben yemek yerken nedense hiç bir durumdan rahatsız olmuyorum tamamen yemege odaklanıyorum
Birinin çağırması veya telefonun çalması. Sinirden elim ayağım titriyor o anda
sapirti burun cekilmesi git temizle ne cekiyonnn🤧🤧
Kesinlikle ben de yakınımdaki birinin ağız şapırdatması. Cidden iğrenç bir şey Allahım
Bir şeyi yemiyorsam zorlamalarından nefret ediyorum.
ağız şapırdatmak,
çatal bıçak vs. nin gürültülü sofraya bırakmak
höpürdetmek..
ağzı açık yemek yemek
ağzında lokma varken konuşmak
Şapırdatarak ve çatalla yenilecek şeyleri elle yiyenler
Kötü koku. Yemek yanığı. Mutfakta yemek yiyoruz. Kardeşim çöpleri çıkarmadığı zaman bir kaşık birşey yiyesim geliyo.
tek nefret ettiğim şey ağız şapırdatma. Kulaklarım tırmalanıyor. Defalarca kez psikoloğa gittim ama işe yaramıyor. artık çevremden anlayış bekliyorum.
Ağız şapırdatmak
Ağız doluyken konuşmak
Hızlı hızlı nefessiz kalacak gibi yemek yemek
Yemegime birinin elinin degmesi.. 🤢🤮Asla gelemem iğrenç bi durum
Yemek yerken konusmayi sevmiyorum. Biri soru sorunca da sinirleniyorum.
Ağız şapırdarsa söverim
ağızda yemek varken konusmak ve şapırdatarak yemek
Telefonun çalması ve gidip açmam.
birinin benden birşey isteyip sofrafan kaldırması
sofrada birinin osssurması
Üstüme dökülmesinden nefret ederim.
Yemek yerken çok konuşulmasını sevmem
Ağız şapırdatılması ve çok hızlı yenmesi
Şapırdatarak yemek yemek elbette
Yemek bittiğinde doymamış hissetmek 😭
Yok ya
Bende aynı durumdan🤦🏻♀️