Yeme & İçme Fit brownie nasıl yapılır? AyTanrıçasıHekate Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Brownie yaparım ama fit versiyonunu hiç yapmadım. Havalar çok sıcak bu yüzden ağır şeyler yemek istemiyorum ama canım tatlı çekiyor. Fit brownie nasıl yapılır? Cevapla Nasıl Yapılır Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AtomunÇekirdeği Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl https://youtu.be/ngxtvbxlLHUBu video benim anlatımımdan daha kısa:) 0 0 Yorumla
kayıpyol Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Un yerine buğday unu veya havuç kullanıyorlar. Şeker niyetine de bal. Her tarif güzel olmuyor ama Doris Hofer'in fit browni tarifini deneyebilirsin o güzel. 0 1 Yorumla kayıpyol +1 yıl Diyetisyen Zeynep Yılmaz'ın da tarifleri güzel oluyor onun brownisini denemedim ama ona da bakabilirsin. 9 parça çıkıyor tanesi 100 kalori yazıyor. Yorumla
Jokeface_ Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 97% +1 yıl önceden spor yapmış gıdalar tercih edilmelidir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu video benim anlatımımdan daha kısa:)
Un yerine buğday unu veya havuç kullanıyorlar. Şeker niyetine de bal. Her tarif güzel olmuyor ama Doris Hofer'in fit browni tarifini deneyebilirsin o güzel.
Diyetisyen Zeynep Yılmaz'ın da tarifleri güzel oluyor onun brownisini denemedim ama ona da bakabilirsin. 9 parça çıkıyor tanesi 100 kalori yazıyor.
önceden spor yapmış gıdalar tercih edilmelidir
Bulursan banada haber ver
Ilk defa denk geliyorum