Çok severim, genelde geceleri paket noodle yerim fakat sürekli yenildiği takdirde bağımlılık yaptığı bir gerçek zira anne ve babama dahi yedirip sonrasında dışardayken annemin canı çekipte arayarak almamı istediği çok anlar olmuştur. Dozunu iyi ayarlamak gerek, önerecek olursam İndomie markasının soya soslu, acı ve baharatlı (acı sevmiyorsan fazla zorlar), spesiyal olanları gayet güzel.
Benim gibi yemek düşkünü ve sürekli farklı lezzetler deneyen biri için garip bir cevap olacak ama hiç noodle yemedim ben de senin gibi. Her ne kadar çok merak etsem de deneyen arkadaşlarım ve sevgilim ısrarla zaman kaybı olacağını, asla beğenmeyeceğimi söylüyor. Sanırım biraz da bu yüzden denemedim hiç. Arada sırada iştahla noodle yiyenlere ya da gördüğüm anda karnımı acıktıran noodle tabaklarına denk gelsem de anlık heveste kalıyor noodle sevdam.
ilk yediğimde iğrenç gelmişti, arkadaşıma kızmıştım bunu mu yiyorsunuz diye. Ben şimdi daha çok yiyorum. Kesinlikle başlamayın bağımlılık yapan bir şeyler var. Durduk yere canım çekiyor. r
Uzun zamandır bırakmıştım zararlı diye şu markette olanları 1-2 hafta önce tekrar başladım. Güzel tatları ama Kore'deki gibi olanlardan yemek isterdim. Bu markettekileri yediğimde hep karnım şişiyor ama tadı güzel -.-
Güzel evet ama paket yedim el yapımı yemek isterdim aslında o kadar güzel yerel lezzetlerimiz varken gereksiz bir şey ben pratik diye alıyorum iş yerine