Yeme & İçme Milföy böreği yaptım neden bu kadar şişiyor? Asel43 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar hazır hamurla milföy böreği yaptım fırına attım ama çok şişti açıldı hep neden böyle? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar şekli falan bozuldu. Milföy böreği yaptım neden bu kadar şişiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Milföyun özelliği o zaten ama istemiyorsan fırının kapağını aç. 0 0 Yorumla
simge_94 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl Degisik durum markaya gore degisebilir canim , bende olmuyor hic 0 0 Yorumla
ƘıȤıԼЄԼMƛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Sanıyorum ki zaten o böreğin özelliği olmasından kaynaklı çok da bilgim yok 0 0 Yorumla
nenasıl Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 84% +1 yıl Hamur kabartma tozunu cok atmissindir. 0 2 Yorumla Asel43 +1 yıl hazır hamur zaten ama Yorumla nenasıl +1 yıl O zaman cok pisip sekli degistiyse ve catlaklar olduysa bekledigin zaman ve ayarlanan ısı degeri olabilir Yorumla
ЕlDorado Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Allahım beni af et, milf boy diye okudum sjskns 0 1 Yorumla Asel43 +1 yıl sgdhdh Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Çabuk piştiği için olabilir mi 🙄 0 13 Yorumla Asel43 +1 yıl Bilmiyorum ki hemen açılıyor ya ben düzgün şekilde olsun istiyorum misafir de gelecek🙎♀️ Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Birleştirmende de sorun olabilir 😕 bende açılmıyordu Yorumla Asel43 +1 yıl Ne yapayım ya Yorumla Asel43 +1 yıl Sen nasıl yapıyorsun Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Derecesini düşür biraz, biraz yavaş olsun ve yapıştırırken bir tarafını diğer tarafın üzerine doğru katla yapışsın iyicene Yorumla Asel43 +1 yıl haa anladım çok teşekkür ederim ya Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Umarım olur olduğunda not düşsene buraya. 2. Normalde kaç dakika da oluyordu? Yorumla Asel43 +1 yıl Ben 180°Lik ısıda 20 dk da falan pişiriyorum Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl 35 40 dakikaya çıkarırsak daha sağlıklı olur Yorumla Asel43 +1 yıl o zmn 150 de pişireyim Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Evet Yorumla Asel43 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Rica ederim ✨ Yorumla
astrid00 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Milföy kabarır 0 1 Yorumla Asel43 +1 yıl tamam kabardı ama şekli açıldı bozuldu hep Yorumla
KaaNnnn_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl milf olduğu için 0 1 Yorumla Asel43 +1 yıl şekli mahvoldu güzel bir hâl almadı Yorumla
betlsnmzz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl milföy hamurunun özelliği o? 0 3 Yorumla Asel43 +1 yıl fırında açıldı hep diyorum yani şekli kaydı ya Yorumla betlsnmzz +1 yıl e tamam öyle olması lazım zaten Yorumla Asel43 +1 yıl mahvoldu şekli üçgen haline getirdim ya mesela açıldı mahvoldu resmen güzel bir hal almadi yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Milföyun özelliği o zaten ama istemiyorsan fırının kapağını aç.
Degisik durum markaya gore degisebilir canim , bende olmuyor hic
Sanıyorum ki zaten o böreğin özelliği olmasından kaynaklı çok da bilgim yok
Hamur kabartma tozunu cok atmissindir.
hazır hamur zaten ama
O zaman cok pisip sekli degistiyse ve catlaklar olduysa bekledigin zaman ve ayarlanan ısı degeri olabilir
Allahım beni af et, milf boy diye okudum sjskns
sgdhdh
Çabuk piştiği için olabilir mi 🙄
Bilmiyorum ki hemen açılıyor ya ben düzgün şekilde olsun istiyorum misafir de gelecek🙎♀️
Birleştirmende de sorun olabilir 😕 bende açılmıyordu
Ne yapayım ya
Sen nasıl yapıyorsun
Derecesini düşür biraz, biraz yavaş olsun ve yapıştırırken bir tarafını diğer tarafın üzerine doğru katla yapışsın iyicene
haa anladım çok teşekkür ederim ya
Umarım olur olduğunda not düşsene buraya. 2. Normalde kaç dakika da oluyordu?
Ben 180°Lik ısıda 20 dk da falan pişiriyorum
35 40 dakikaya çıkarırsak daha sağlıklı olur
o zmn 150 de pişireyim
Evet
Teşekkür ederim
Rica ederim ✨
Milföy kabarır
tamam kabardı ama şekli açıldı bozuldu hep
milf olduğu için
şekli mahvoldu güzel bir hâl almadı
milföy hamurunun özelliği o?
fırında açıldı hep diyorum yani şekli kaydı ya
e tamam öyle olması lazım zaten
mahvoldu şekli üçgen haline getirdim ya mesela açıldı mahvoldu resmen güzel bir hal almadi yani
Özelliği o