Ben sanırım asla yemeği alıp elimde yiyerek yürüyemem. Yemek benim için odak isteyen bir şey.😂 Simit bile yiyorsam 2 dakika da olsa oturup yemeyi tercih ederim. Siz yolda yürürken yemek yiyebiliyor musunuz?
Yiyemem değil aslında ama yerken çok rahat olmam gerek ayakta asla rahat olamam yemek çok sevdiğim bir nokta o yüzden oturmam gerek utandigimdan değil yaani fhdhdh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yiyemem değil aslında ama yerken çok rahat olmam gerek ayakta asla rahat olamam yemek çok sevdiğim bir nokta o yüzden oturmam gerek utandigimdan değil yaani fhdhdh
Yiyebilirim ama yemem
Aldığım aile terbiyesi gereği yapmam
Yiyemiyorum ben öyle alışmamış olduğumdan da olabilir bide yolda yavaş yürüyemiyorum yani o yüzden hiç yiyemem 😅😊
Yok yiyemem valla su da içemem ! Hepsinin benim için keyfi var aç kalırım müsait zamanda aheste aheste tadını çıkartıp yerim !
Ben yolda bir yere giderken özellikle de kargo almaya şubeye tuzlu çubuk, çikolata ve soda tüketiyorum. Salına salına sarhoş gibi yolumdayım 😅
Yerim ama gerek yok evde rahat rahat yemek varken :a
Merhaba
Yiyemem açıkcası hem rahatsız olurum.
Ise giderken elimde mutlaka bir seyler olur yiyerek ise varirim.
Yiyebilirim fakat, yururken yemeyi sevmem yemem yani
Evet sana katılıyorum en azından durmam gerek lakin koştururken yemedim desem yalan olur
Yiyorum daha eğlenceli oluyor ama çocuklar veya hayvanlar bakınca kötü hissediyorum
Tencere yemeği yiyemem mesela elimde koca tencere ve bir somun ekmek
Niye? Yolda yürürken yemek yemek yetenek mi? Soru bulamadı herhalde başka soracak?
Sosyal aksiyetem olduğundan vütevellit bunu yapabilceğimi sanmıyorum. Bir yerde oturup yerken bile rahatsız oluyorum.
yiyorum ben demin de yedim acikmissam gozum hicbiseyi gormez not boga burcu
Ne kadar aç olduğuma bağlı olarkak değişir. Açsam yerim.
tabii oturarak yemek kadar odaklanamıyorsun ama yerim ben de gerekiyorsa
Nefret ederim. Ayakta yemek yenmez. Yerken üstüme düsebilir ya da yere dökülebilir günah.
söz konusu yemek olsun uçarak bile yerim :D
Açsam her türlü yerim.
Yerim ama tercih etmem
Hayır yiyemem illa ki bir yere oturmam gerekiyor.
Kesinlikle ayakta yemem katılıyorum sana
Tost falan yerim yururken
Hayır. yapamadığım tek şey yemek yemek konusunda.
Yemem.
Hayatta yıyemem boguluyor gıbı oluyorum 😀
Ben yiyemem , utanırım
Asla
Yediğim olmuştu da ne manağdı bilmiyorum
Yiyemem.
Hayır.
Atıştırmalık sadece
Yemem.
Çünkü başkası görüp imrenir diye her şeyi heryerde yapmam.
Hayır, hiç sevmem.
Bunu beceremem
Öğrenciyken yerdim
Normalde mantıklı değel
yiyorum ama zor oluyo fşföffş
aslaaa beceremem
yerim banane
Kız misin kadın mı xper düşük mesaj at sen ekle