Yeme & İçme Vazgeçilmez fırın yemeğiniz nedir? BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Akıllara fırında tavuk geliyor gibi düşünüyorum. :) hangi lezzetleri seversiniz? Vazgeçilmez fırın yemeğiniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
SymrnaCityStyle Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 1 ay Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Fırında tavuk-patates, hem pratik hem de herkesin sevdiği bir klasik. Derisi çıtır çıtır olursa tadından yenmez. 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Fırında köri soslu tavuk ve Patlıcan kebabı vazgeçilmezim 1 0 Yorumla
fiidaan Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kesinlikle karnıyarık ve patlıcan musakka bu ikisine bayılıyorumm 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İzmir köfte çok güzel de yaparım annemden öğrendim 😀 0 0 Yorumla
HuzurBekcisi Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Aynen tavuk ilk gelen hele benim için 😂 tavuk ve peynir hayatımın olmazsa olmazı 0 0 Yorumla
blue-life Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Resimdeki tavuğun içi pilavlı olanı ve kendi yaptığım bol tereyağlı 0 0 Yorumla
emfmemflwşe Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bol sarımsak pul biber ve kekikli çıtır çıtır kızarmış patates. 1 0 Yorumla
Berfin__18 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl ayy fırında tavuk AYY FIRINDA MAKARNA OY OY 1 0 Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Balık, baharatlı patates. 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Karnıyarık olabilir az önce yedim.😊 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Türlü galiba öyle diyolar 0 0 Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Fırın yemeği sevmem. 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Pirzola. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Balık 0 0 Yorumla
Zeynep_mina__ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Fırında baharatlı ve sarımsaklı patates 😋😋😋😋😋 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Fırında patates. 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 479 cevap paylaştı. Pekin ordegi 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Fırın tavuk 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tavuk & Hamsi 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. İzmir Köfte 😋 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Fırında tavuk-patates, hem pratik hem de herkesin sevdiği bir klasik. Derisi çıtır çıtır olursa tadından yenmez.
Fırında köri soslu tavuk ve Patlıcan kebabı vazgeçilmezim
Kesinlikle karnıyarık ve patlıcan musakka bu ikisine bayılıyorumm
İzmir köfte çok güzel de yaparım annemden öğrendim 😀
Aynen tavuk ilk gelen hele benim için 😂 tavuk ve peynir hayatımın olmazsa olmazı
Resimdeki tavuğun içi pilavlı olanı ve kendi yaptığım bol tereyağlı
Bol sarımsak pul biber ve kekikli çıtır çıtır kızarmış patates.
Tepside soslu patates ve tavuk
ayy fırında tavuk AYY FIRINDA MAKARNA OY OY
Balık, baharatlı patates.
Başamel soslu patates ve pizza
Lazanya, kalamar dolma ve pizza.
Börek kiymali mikrodalga
Fırında patatesli köfte.
Karnıyarık olabilir az önce yedim.😊
Makarna çok güzelde yaparım
Fırında tavuklu patates
Davuk tabisi
Türlü galiba öyle diyolar