Yeme & İçme Sizce nasıl kötü olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben daha demin noodlenin acı sosu ile limon suyunu karıştırıp dudağıma sürdüm ve kızardı yanıyor azıcık ta. Kötü bir şey olmaz değil mi? Güncellemeler+1 yıl Dudağıma sürme amacım yarın sevgilimle buluşacam için daha kırmızı olsun istemiştim Sizce nasıl kötü olur mu? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ceval Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Sizi anlamıyorum ? Buz koy biraz dudağına . Sonra yumuşatıcı birsey sürersin 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye anlamıyorsun 😂 Yorumla Ceval +1 yıl Niye onları karıştırıp sürdün dudağına. O yüzden kızardı dediğimi yap Yorumla Soran +1 yıl Peki yaparım saol Yorumla Ceval +1 yıl Bidaha böyle cahillik yapma kendine asla zarar verme ? Yorumla
konuşanvakvak Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Bir ara ereksiyon kremlerini dudağına süren insanlar vardı. Neden böyle bir şey yapma gereği duydun ahahah 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Nedeni işte daha kırmızı olsun dye 🤷🏻♀️ Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bir şey olmaz da nedeni neydi ki 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedeni dudaklarim soluktu az daha belli olsun diye Yorumla Soran +1 yıl Yarın sevgilimle buluşacam da onun için 😊 Yorumla
kavungg Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl tereyağı sür biraz alır acısını 1 41 Yorumla Soran +1 yıl Ben o tereyağı ni sürdüğüm gibi yerim ya Yorumla Soran +1 yıl Durmazki dudağımda Yorumla kavungg +1 yıl biraz da yiycen zaten etkisini göstermez yoksa Yorumla Soran +1 yıl Ya benim dudağım kuruduğu için hep yalıyorum o tereyağını sürdüğum gibi miğdeye gider Yorumla kavungg +1 yıl sür sen beni dinle yala bişe olmaz Yorumla Soran +1 yıl Peki tm Yorumla kavungg +1 yıl sürme bir şey salk dalga geçiyorum aslfhalsf Yorumla Soran +1 yıl 😂ya sürsem bile bit şey omaz Yorumla Soran +1 yıl Ziyafet olur miğdeme Yorumla kavungg +1 yıl nasıl bir manyaksın lakjlfkasalk Yorumla Soran +1 yıl 😂 manyak deilim ya her zaman ki halim bu benim Yorumla kavungg +1 yıl reçel de sür sabah kalvaltını tamamlamış olursun aljshfdkasj Yorumla Soran +1 yıl Reçele alerjim var olmasa surerdim ya kesin 😂 Yorumla kavungg +1 yıl alkjsfjkask Yorumla Soran +1 yıl 😊😊 Yorumla kavungg +1 yıl sevgilinden ayrılırsın inş. amin. Yorumla Soran +1 yıl Niye 😂 Yorumla kavungg +1 yıl yavşıcam sana ayrılman için dua ediyorum şu an ajksfasjk Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 işe yaramaz ki Yorumla Soran +1 yıl Sen özele gel burdan konuşmayam😂 Yorumla kavungg +1 yıl görürüz bakim ayrılırsanız ağlama ama askjfhaj Yorumla Soran +1 yıl Tamam görürüz 😂 Yorumla kavungg +1 yıl görürüz :D Yorumla kavungg +1 yıl özelden mesaj atamıyorum ben bu arada xper yetmiyor üzgünüm : ( Yorumla Soran +1 yıl 😂O zaman büyüt o xperi de öyle at Yorumla kavungg +1 yıl twitter'ın var mı ordan yazayım Yorumla Soran +1 yıl Yok ama yani yazsan bile sonuç alamazsin çünkü sevgilimden ayrilmiyacam😊 Yorumla kavungg +1 yıl attım fava bekliyorum :D :D ulaş bana sen bir yerden Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 birazdan twitter açayım da ordan yaz ne yaziyorsan Yorumla kavungg +1 yıl hızlı aç uyuycam :D Yorumla Soran +1 yıl 😂 Açtım Yorumla kavungg +1 yıl kullanıcı adın ne :D Yorumla Soran +1 yıl Aleyna_cakır aha bu Yorumla kavungg +1 yıl öyle biri yoook Yorumla kavungg +1 yıl @ ile başlayani demen lazım Yorumla Soran +1 yıl Var daua yeni açtım Yorumla Soran +1 yıl Ayarla işte yeni açıldı zaten bulunca yazarsin Yorumla Soran +1 yıl @AleynaCakr10 Yorumla Soran +1 yıl Bunu dene Yorumla kavungg +1 yıl takip attım Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
gülümse-06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Geçer korkma 1 8 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah geçer çok yanıyor Yorumla gülümse-06 +1 yıl Su dök Yıka bol bol Yorumla Soran +1 yıl Yaptım baya yıkadım ama işe yaramadi Yorumla gülümse-06 +1 yıl Soğuk su kanka Mümkünde kafanı sok bi kovaya öyle dursun biraz Yorumla Soran +1 yıl Yok ya yıkıyayım daha iyi kafayı sokamam😊 Yorumla gülümse-06 +1 yıl Kafa komple diil Dudaklar soğuk suda kalacak Olmadı beze buz koy dudaklara dokundur Yorumla Soran +1 yıl Tamam yaparım şimdi Yorumla gülümse-06 +1 yıl Geçer sabaha Yorumla
larosalia Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kizarmasi icin surmedin mi zaten 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet onun için sürdüm ama beklediğim den daha çok kızardı kırmızı ruj sürmüşüm gibi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Amacın ne 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Amacım daha çok kırmızı gözükmesi dudaklarım soluk gibiydi Yorumla Soran +1 yıl Sevgilimle buluşacam da yarın soluk durmasını istemedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şişmez inş Yorumla Soran +1 yıl İnşallah 🤦🏻♀️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sizi anlamıyorum ? Buz koy biraz dudağına . Sonra yumuşatıcı birsey sürersin
Niye anlamıyorsun 😂
Niye onları karıştırıp sürdün dudağına. O yüzden kızardı dediğimi yap
Peki yaparım saol
Bidaha böyle cahillik yapma kendine asla zarar verme ?
Bir ara ereksiyon kremlerini dudağına süren insanlar vardı. Neden böyle bir şey yapma gereği duydun ahahah
Nedeni işte daha kırmızı olsun dye 🤷🏻♀️
Bir şey olmaz da nedeni neydi ki
Nedeni dudaklarim soluktu az daha belli olsun diye
Yarın sevgilimle buluşacam da onun için 😊
tereyağı sür biraz alır acısını
Ben o tereyağı ni sürdüğüm gibi yerim ya
Durmazki dudağımda
biraz da yiycen zaten etkisini göstermez yoksa
Ya benim dudağım kuruduğu için hep yalıyorum o tereyağını sürdüğum gibi miğdeye gider
sür sen beni dinle yala bişe olmaz
Peki tm
sürme bir şey salk dalga geçiyorum aslfhalsf
😂ya sürsem bile bit şey omaz
Ziyafet olur miğdeme
nasıl bir manyaksın lakjlfkasalk
😂 manyak deilim ya her zaman ki halim bu benim
reçel de sür sabah kalvaltını tamamlamış olursun aljshfdkasj
Reçele alerjim var olmasa surerdim ya kesin 😂
alkjsfjkask
😊😊
sevgilinden ayrılırsın inş. amin.
Niye 😂
yavşıcam sana ayrılman için dua ediyorum şu an ajksfasjk
😂😂 işe yaramaz ki
Sen özele gel burdan konuşmayam😂
görürüz bakim ayrılırsanız ağlama ama askjfhaj
Tamam görürüz 😂
görürüz :D
özelden mesaj atamıyorum ben bu arada xper yetmiyor üzgünüm : (
😂O zaman büyüt o xperi de öyle at
twitter'ın var mı ordan yazayım
Yok ama yani yazsan bile sonuç alamazsin çünkü sevgilimden ayrilmiyacam😊
attım fava bekliyorum :D :D ulaş bana sen bir yerden
😂😂 birazdan twitter açayım da ordan yaz ne yaziyorsan
hızlı aç uyuycam :D
😂 Açtım
kullanıcı adın ne :D
Aleyna_cakır aha bu
öyle biri yoook
@ ile başlayani demen lazım
Var daua yeni açtım
Ayarla işte yeni açıldı zaten bulunca yazarsin
@AleynaCakr10
Bunu dene
takip attım
Tamam
Geçer korkma
İnşallah geçer çok yanıyor
Su dök
Yıka bol bol
Yaptım baya yıkadım ama işe yaramadi
Soğuk su kanka
Mümkünde kafanı sok bi kovaya öyle dursun biraz
Yok ya yıkıyayım daha iyi kafayı sokamam😊
Kafa komple diil
Dudaklar soğuk suda kalacak
Olmadı beze buz koy dudaklara dokundur
Tamam yaparım şimdi
Geçer sabaha
Kizarmasi icin surmedin mi zaten
Evet onun için sürdüm ama beklediğim den daha çok kızardı kırmızı ruj sürmüşüm gibi
Amacın ne
Amacım daha çok kırmızı gözükmesi dudaklarım soluk gibiydi
Sevgilimle buluşacam da yarın soluk durmasını istemedim
Şişmez inş
İnşallah 🤦🏻♀️
Evet