@xxebruuxx90 Daha kac cm olucakti erkeklerin cogunun boyu 1.70 lerde bos bos konusuyosunuz anca diyelim karsina 1.70 boy erkek cikti hoslandin sende napicaksin😊
Bak seviliyomus demekki illah cok sevmenmi gerekiyo😊 belki zamanla seviceksin
Ee napiyim sen ve senin gibiler boyle uyuz uyuz konusuyosunuz yok boyu su kadar olsun yok esmer sakalli olsun yok parasi olsun parasi olsa size ihtiyaci yok zaten etrafi kizlarla dolu olur 😜 bunlara bakmayin Adam mi diye bakin oyle sevin asik olun anladin?😜
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kardeşim gayet ideal, 1.50 olmasına rağmen 1.90 erkek arayan kızlara kendini beğendirmeye çalışmamalısın. Seni beğenen her şekilde beğenir kanks
Kızlar 180 cm istiyor
Yahu kızları bi sal gitsin, kaderinde ki insanı bekle
28 yaşındayım ne zaman yaşlandım
Bence o iş boy ve kilo değil, yüz şekline göre karar verilir.
Gayet iyisin ben o boy ve kiloyla kompleks yaşamadan 40 sene geçirdim
Kafa önemli iq numarası önemli boş ver boyu devede de boy var onlar gitsin deveyle evlensinler.
Sen nasil doktorsun ay nie bukadar takiksin 😂😅
Niye 😄
Üzgünüm ama orta boylu erkek sevmiyorum
@xxebruuxx90 Daha kac cm olucakti erkeklerin cogunun boyu 1.70 lerde bos bos konusuyosunuz anca diyelim karsina 1.70 boy erkek cikti hoslandin sende napicaksin😊
Neden bu kadar sert çıktın? evet, haklısın eski sevgilimin boyu 170 bile değildi ama çok seviyordum ama önce çok sevmem gerekiyor
Bak seviliyomus demekki illah cok sevmenmi gerekiyo😊 belki zamanla seviceksin
Ee napiyim sen ve senin gibiler boyle uyuz uyuz konusuyosunuz yok boyu su kadar olsun yok esmer sakalli olsun yok parasi olsun parasi olsa size ihtiyaci yok zaten etrafi kizlarla dolu olur 😜 bunlara bakmayin Adam mi diye bakin oyle sevin asik olun anladin?😜
Kısa biraz tâbi şimdiki kızlar boy bakıyor
Niye kısa
Şu gözlüğü çıkar akk gözün Yok gibi
Gözlüksüz daha çekik gözlü oluyor
İyi değil
Niye
@melameltem20 Daha kac cm olucakti erkeklerin cogunun boyu 1.70 lerde😊
Bana göre iyi değil benim düşüncem bu çünkü ben 1.75 oldum için uzun severim
Diyelim karsina 1.70 boy erkek cikti hoslandin sende napicaksin
Huyuna suyuna bağlı
Huyu iyi boy
O zaman iyidir
Tipim nasıl söyler misin
Saç modelini düzeltirsen gayet iyi
Uzun saç yakışmıyor kısa kestiriyorum
normal
173 kısa mı
Tipim nasıl söyler misin
Paran olacak paran yoksa sen bir hiçsin istersen 3 metre ol
Tipini göremiyorum kaldırdın mı fotoğrafı?
Profil resmi yapsam nasılım söyler misin
Ahmet Kural da 173 :D
iyi güzel
Iyidir.
Hepsi ortalama
Kısa mı
Neye göre olduğuna bağlı yanında ben olsam uzun ama daha uzun biri olsa kısa tek olsan ideal gibi duruyor
168 kız için
Aradaki 5 cm emin ol yok olacak aynı boyda gibi görünecektir ama bence güzel
Yani makul mü
Tabii ki ama bu benim görüşüm eğer karşındaki kız için böyle dış görünüş önemliyse yok uzun olsun şöyle olsun böyle olsun diyorsa kısa bulabilir
Onu bilemiyorum
Ben doktorum o hemşire
Ne güzel fikirlerinizi düşünce yapınızın uyuşmasını daha ön planda tutmalısın o zaman :)
Tipim nasıl söyler misin
Normal.
Kısasınnn
Niye
Nası niye kısasın iştee