İkisi de waoww denecek dövmeler değil bir süre sonra pişmanlık yaratacak türdenler bence, daha orjinal şekiller bulmalısın ve bence bu kadar büyük dövmeler bir süre sonra sıkıyor üzerlerine kapatma dövmeleri de yapmaya kalksan daha da şekilsiz hal alıyor o yüzden minimal ve daha farklı şeyler seçmeye bakmalısın diye düşünüyorum 😊
Öncelikle dövmeye karşı değilim bende küçük bir tane yaptırdım ve size kendi görüşümü paylamak isterim bu kadar büyük dövmeleri sürekli bendenizde göreceksiniz sizin parçanız olacak inanın insan bir süre sonra görmekten sıkılıyor kadınız biz değişiklik yapmadan duramayız batar bize 😂😂😂 gerçi daha önce dövme yaptırdın mı bilmiyorum ama bu derece büyük dövmeleri sürekli görebileceğin bir yere yaptırmaya karşıyım ben çünkü sıkınca ya üzerinde oynamaya gidiliyor ya da sildirmeye
Haklısın aslında zamanında bir hevesle yaptırdığım ufak bir baby yoda dövmem var ayak bileğimde bazen acaba yaptırmasamıydım falan diye geçiriyorum içimden bu söylediklerini düşüneceğim biraz çok teşekkürler.
Ne yaptırdığınız kimseyi ilgilendirmiyor. Siz, kendinize yakışanı yapın. Güzel olmaz ise sildirebilirsiniz veya kapattırabilirsiniz. Bunun için kimseden onay ya da görüş almanıza gerek yok. Sevmeyen kadar seven de çıkacaktır eminim. :)