Bekar hayatı Yani Kolay yemek ve Tarifleri Yazar mısınız?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
İhtiyacın olan şeyler;
- Mikrodalga,
-Sucuk,
-Kaşar,
-Hamburger ekmeği,
-Yağ ( hangisini seviyorsan ben zeytinyağı tercih ediyorum.)
-Salça,
- Zeytin,
-Mısır vb.
Hamburger ekmeğini ikiye kes ve yağla, ardından salçayı biraz sulandırıp istersen içine baharat koyup ekmeğe sür. Daha sonra üstüne koymak istediğin malzemeleri istersen direkt olarak üstüne koyabilir ve üzerine biraz daha yağ gezdirebilirsin istersen de bir kapta biraz yağ ile birlikte bütün malzemeleri karıştırıp ekmeğin üstüne koyabilirsin. Sonrasında ise tek yapman gereken 5 dk ya ayarlanmış mikrodalgaya vermek işte bu kadaarrrr. Hem kolay hem lezzetli hem de el yapımı pizzaa. Ben çokça yapıyorum ve severek yiyorum.
Afiyet olsuun.00 Yorumla
- +1 yıl
Öncelikle merhaba, bekar insanlar için kolay yemek önerileri olarak şunları söyleyebilirim;
- Makarna
- Patates kızartması
- Mantı
- Tavuk sote
- Et sote
- Mantar sote
Daha kolayı da yok maalesef afiyet olsun00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
14Cevap
Makaena ve yumurta disinda söylüyorum..
Italyan Bruschetta si ya da Fransız tostu diye geçiyor. Onlar hem basit hem iştah doyurucu.
Bir de tatlı olarak Prenses Lokum yap ye. 15 dk sürmez. Afiyet olsun10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Çorba olarak domates çorbası yapabilirsi
Küçük bi tencereye 3 yemek kaşığı sıvı yağ
2 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşı unu ekle
Bunları 5 dakika kavur sürekli karıştır yanmasın
Sonra 3 bardak su koy güzelce karıştır topak kalmasın sonra da 1 çay bardağı süt ve kaynayana kadar karıştır20 Yorumla Tavuk pilav
ilk önce tavuk göğüsünü haşla
suda ortalama 30 dk kaynat tavuk göğüsü pişmiş olur
peşine tavuğun suyunu pilavı pişirirken kullan suyunu çekinceye kaynat
su tuz ve yağ ölçülerine internetten bakabilirsin ben göz kararı atıyorum00 YorumlaMakarna
Yumurta
Pilav
Çorba
Melemen
Patates kavurması vs kolay yemekler
Bu arada ben yapabiliyorum :)11 Yorumlabak kardesim makarnayi aliyosun sonra hasliyosun suzup suzgecte bekletiyosun biraz. o sirada tencereye 1 paket krema bir kasik un iki kasik köri biraz tuz ve istege bagli tuzot ekliyosun bunlar fokurdayinca makarnayi ekleyip karistirip gomuyosun. thank me later cnms
20 Yorumla- +1 yıl
Ben bu kanaldan yapıyorum yemeklerimi, hepsi kolay oluyor
https://www.youtube.com/user/NefisYemekTarifleri00 Yorumla - +1 yıl
Soğan ve domates doğrayarak her türlü sebze yemeğini yapabilirsinBen sebzeli bulgur pilavini da severim. Tavuk alıp az baharat ve ketcapta bekletip kizartabilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Bol domatesli bulgur pilavı her zaman cezbeder beni...
- 1 yıl
Fırında biber 🌶 kapya, patlıcan 🍆 közleme
00 Yorumla - +1 yıl
ÖRNEK = makarna kızartma patates pirinç pilavı patatesli sulu köfte tavuk kızart
sucuklu yumurta köfte haşlanmış tavuk tost pide bulgur pilavı01 Yorumla- +1 yıl
Pilavdan anlarım lezzet olarak ve severim maalsef zor bi yemek herkes beceremez tutturamaz o yüzden kolay olduğu söylenemez.
Tavuk sote, menemen, köfte patates kızatması. Aslinda youtub a yazip diledigin her seyi yapabilirsin
10 Yorumla- +1 yıl
Ben direkt donmuş pizza falan alıyorum (muhtemelen bir kaç yıla geberecem)
14 Yorumla- +1 yıl
En fazla et kavurabiliyorum o da elimdeki etler bitince yenisini alamicam zaten, ne yapayım
- +1 yıl
Konserve yiyecekler var en fazla onlar da bir yere kadar
en kolayı makarna tadi güzel asla tiksinmezsin
bir gün fırında bir gün yoğurtlu bir gun peynirli00 YorumlaPeynirli salçalı makarna 🍝 üfff şu an bile canım çekti
00 YorumlaAblwcim auyu koy kaynat makarnayi kiy pisir suz yag koy 7 ogun ye
00 YorumlaSote her şeyi dopra tavaya at, fırun yemeği, et haşlamq
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
kabakları halka halka doğra üstüne rendelenmiş domatez zeytinyağı kekik toz biberle sos yap üstüne de kaşar koyup fırına ver aşırı güzel oluyor
00 Yorumla - +1 yıl
cips al yoğurta batır ye
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Instagramda: aysens. kitchen var genellikle kolay tarifler veriyor
11 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Aysens. kitchen olacak aralik olmadan pardon
Aç kalırsan şifre: ez bırçime
00 YorumlaBir çok lezzetli salata tarifleri var öneririm.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Refika izleyebilirsin
00 Yorumla - +1 yıl
youtube'da bir sürü tarif var bak
11 Yorumla- +1 yıl
Sence hiç akıl edememiş olabilir mi? Belki arkadaş daha farklı ve lezzetli tarifler arıyor...
- +1 yıl
YouTube'dan bak, niye buradan yardım istiyorsun?
00 Yorumla - +1 yıl
Yumurta kır haha
00 Yorumla - +1 yıl
Menemen
00 Yorumla Noodle
00 Yorumla- +1 yıl
brnce sehriye corbasi hem pratik hem guzel
00 Yorumla - +1 yıl
Suya at makarna hop ye
00 Yorumla - +1 yıl
You Tube Nefis Yemek Tarifleri Kanalı var.
00 Yorumla - +1 yıl
hazır mantı
00 Yorumla Makarna MKSKSKDPSĞWWĞW
00 YorumlaMakarna
00 Yorumlane tur asko
10 YorumlaMakarna🙂
00 Yorumla- +1 yıl
Makarna
00 Yorumla - +1 yıl
Makarna
00 Yorumla - +1 yıl
Yumurta sucuk 😍
00 Yorumla Patatesli yumurta
00 YorumlaYumurta salam
00 YorumlaMakarna
00 Yorumla- +1 yıl
Makarna
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Pratik & Lezzetli Tarifler > Sorular > Bekarlar için kolay yemek tarifleri önerir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Selamlar,
Biraz uğraştırabilir belki ama bekarlığınızda fazlaca puan toplamanıza yardımcı olacak bir lezzet ve tarif; Lazanya.
Malzemeler
Yapılışı:
Ayçiçek yağını ve tereyağı bir tavaya ekleyip soğanları 5 dakika kadar kavurun. Üzerine havuçları ekleyip kavurmaya devam edin. Kavrulan havuç ve soğanların üzerine kıymayı ekleyin ve suyunu bırakıp çekene kadar kavurmaya devam edin.
Sarımsak, tuz ve karabiberi ekleyin. Son olarak rendelenmiş domates ve defne yaprağını ekleyip harcı pişmeye bırakın.
Beşamel sosu hazırlamak için; tereyağını eritin. Unu, kokusu çıkıp renk alana kadar kavurup una soğuk sütü ekleyin ve bir çırpıcı yardımıyla sürekli karıştırarak pişirin. Püf nokta
Pişmeyen lazanya yaprakları kullandığınızda, normale göre beşamel sosunuzu daha sıvı olması gerekir. Bu yüzden çok kıvamlı olmamasına özen gösterin.
Karabiber ve rendelenmiş muskat cevizini ekledikten sonra sosu ocaktan alın. Fırın kabının tabanına biraz beşamel sos ve iç harçtan yayıp lazanya yapraklarını dizin. Sırasıyla; kıymalı harç, beşamel sos ve bir parça rendelenmiş kaşar peyniri ekleyin. Lazanyanın en üst katı için beşamel sos ve rendelenmiş kaşar peyniri ayırdıktan sonra bu işlemi sırasıyla tüm lazanya yaprakları için tekrarlayın.
Kalan beşamel sos ve rendelenmiş kaşar peyniri ile lazanyanın üzerini kaplayıp ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin.
Sonra bana bir teşekkür ederek afiyetle yiyin, yedirin 😊
Pratik yemeğe bunu mu örnek verdiniz bay bilen :)
Benim için pratik 🙂 ve ben bekar arkadaşları düşündüğümden evlilik yolunu açmak için uğraştırıyorum biraz 😂
Amaç buysa harika fikir :)
caydakidem 😉👍🏻