Bekarlar için evde kolay yemek olarak ne yapabilirim? Erkeklerin evde yapabileceği pratik yemek tarifleri arıyorum.
Bekar, yalnız yaşayan memurum. Karnım aç, tost yumurta makarna harici evde ne yapabilirim?

Bekarlar için evde kolay yemek olarak ne yapabilirim? Erkeklerin evde yapabileceği pratik yemek tarifleri arıyorum.
Bekar, yalnız yaşayan memurum. Karnım aç, tost yumurta makarna harici evde ne yapabilirim?

Bence evde en kolay ve pratik hazırlanabilecek yemekler fırında yapılanlardır. Çünkü başta sadece ne pişireceksen fırına atarsın, bir daha pişene kadar yanına uğramazsın. Karıştır, çevir, kızart, uğraş derdi yoktur. Mesela;
Fırında kolay pratik tavuk tarifi
Tavuğun sevdiğin yerini al, fırına diz, yanına patates dilimle, isteğine göre domates, biber, patlıcan koy. Fırını 180 derecede çalıştır, en geç 40 dakikada yemeğin hazır.
Fırında patates en güzeli. Ya da bencelerimin arasında bulabileceğiniz tavada patates yemeği de harika bir alternatif.
Patates musakka, kremalı mantarlı isteğe göre tavuklu makarna, tavuk göğsü, et sote, hamburger, işlenmiş et seviyorsan sosisli patlıcanlı patatesli kızartma, lazanya, firik pilavı, kumpir, köfte, patates püresi, tavuklu veya nohutlu pirinç pilavı.
Nugget satılıyor marketlerde, birde paket doğranmış patates al yağda kızart. Acil durumlarda işe yarar.
Cevap
10Cevap
Fırında tavuk ve patates olabilir gadasi
Köfte yap.
Kıyma al yoğur iyice
Maydanoz soğan ekmek
Karıştır
Poşete sar at buzluğa
dondurcam. sonra canım istedikçe kullanıcam öyle mi hocam
Tavuk az yağda az suyla bırak kendi haline pişsin, kuşbaşı hazır doğranmış et al azcık eve gelince direk tencereye at kapağını kapa 5 dk ya pişer
Patatesli yumurta
Patatesi küp küp doğrayıp kızartıyon
dilersen biber ile beraber de yapılır
Kızarttıktan sonra üzerine yumurta kıracan
dilersen kaşar rendelersin, üzerine de baharat serpilir
evde fırın varsa, fırında musakka, patatesli yemekleri tavuklu yemekler yapmak çok kolay youtube de ciddi tarifler var gir bak.
Aslında tüm yemekler kolaydır, sulu yemekler yapabilirsin. Salçayı soğanı suyu ve ana yemeği karıştır sürelerini ayarla al sana yemek.
Fırında baharatlı tavuk göğsü- patates ola bilir
Ya da sadece patates.
Salata ile tamamlarsınız
Ufaktan sebze yemekleri yapmaya başlayarak alisabilirsin. Mesela tavuklu patates yemeği yanına pilav yapabilirsin 2 gün götürür seni. Fırına köfte mantar soğan vs atabilirsin. Mutfakta denedikçe açılırsın emin ol
patates için
haşlama
kızartma
ezme
sucuk salam çeşitlerinden
omlet
haşlanmış yumurta
ciğer sote
tavuk ya da büyük baş ciğeri
mantar sote
bulgur yemeği
taze fasülye
tavuk ve çeşitleri
pizza yapabilirsin çok kolay knk. hamur yerine bimden lavaş al at fırına 20 dakkada hazır
Sulu sulu yemekler yapabilirsin , internette tarifleri var ya çok zor değilmiş ben de şaşırdım
Yemek yapmakla memurlugun mantigini cozemedim
Sosis al sucuk al kizart.
Kahvaltılık mı yemek mi
akşam yemek için üstad
Mantarlı tavuk sote yanına pilav ne dersin
Köfte yapabilirsin, sucuklu yumurta yapabilirsin, menemen yapabilirsin.
Youtubedan refikayi takip edebilirsin.
Bir ara paso makarna yiyordum
Firinda besamel soslu patates yap kolaydir
Mücver yapamıyorum zorlamayın beni 😂
Patates kızart en basitinden.
Ton balıklı makarna doyurucu olur.
Sebze ve bakliyat yemekleri gayet kolaydır
Ciğer
Yoğurtlu salata
Patates buğulama
Makarino sjdjs
Kizartma bakliyat