Basın toplantısına başlamadan önce Coca Cola şişelerini kaldırıyor ve su için diyor. Hayatını spora ve mesleğine adadığını gösteriyor bu hareketi bence, çok yerinde olmuş. Ama düşündüğümde hangimiz kola, gazoz vb. içecekleri tüketmiyoruz ki? Siz tüketiyor musunuz yoksa Ronaldo gibi suya devam mı? 🤤
Cristiano Ronaldo, basın toplantısı öncesi kola şişelerini önünden kaldırarak “su için” mesajı verdi. pic.twitter.com/WQz5yT8eF6— 🇹🇷Futbol-u Alîyye (@0smanlisporFK) June 14, 2021
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo basın toplantısında kola şişelerini kaldırarak, su için dedi! Siz gazlı içecekler tüketiyor musunuz?
ben o meselenin altında başka bir iş olduğunu düşünüyorum.. suyu göstermesi, durumu toparlamak ve bariz şekilde cocacola yı kötülemiş gibi gözükmemek içindi.. benim kişisel tahminim şu.. Özellikle İsrailin Filistinlilere zulmetmesinin ayyuka çıkmasından beri, Ronaldo her türlü arenada yahudilere ve İsraillilere karşı net bir karşı tavır aldı.. kelli felli meşhur adamların kendisine uzattıkları eli bile sıkmadan suratlarına bile bakmadan geçip gitmesi gibi.. bunun gibi bariz 3-4 tane tepki hareketini biliyorum.. Coca Cola firmasının sahibi de İsrail asıllı yahudidir.. Ben buna tepki gösterdiğini düşünüyorum.. Ortalık karışmasın diye de , ve emin olun o Coca COla orada sponsor olmasa , kameralar önüne konmaz o ortamda.. ütün yerleştirmedir çünkü.. sponsoru da açık açık kötülemek yerine , son anda akıllıca bir hamleyle suyu göstererek su için dedi.. böylelikle kimse kalkıp da sen benim malımı kötüledin falan diyemez... çok zeki bir adam...
İçecek konusunda haklı evet bende Su içiyorum ama bu arkadaş aklı sıra İsrail’i protesto ediyor, bizdeki bazı aklıevveller gibi İsrail evet savaş suçlusudur şu anda, ama sen tutup topraklarını parayla İsrail’e satarsan, Geçmiş zamanda Osmanlı’yı sattığı gibi, şimdide Türkiye Cumhuriyeti’ni sattığı gibi ermenilerle işbirliği yapan bir kitleyi protesto için kola dökmek bayrak yakmak acizliktir
bu adam milyon dolarlık bir futbolcu. tabi ki sağlığına insanların büyük çoğundan daha fazla dikkat ediyor. aldığı nefes bile sayılıdır bunun. ama benim böyle şeyler umrumda değil. su da içiyorum kola da içiyorum. gazoz da içiyorum. gazlı içecekleri bırakamam çünkü seviyorum. ama ronaldoyu sevdiğim için yaptığı hareketi destekliyorum.
Cola gördüğüm zaman ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Markasi ne olursa olsun, kola dehşet veriyor bana. Cunku o şişelerin içinde mükemmel bir mutlulukla içilen şey aslında tüm dünyada para patronlarının binbir vahşetle zulmettigi insanların, çocukların, bebeklerinKANIDIR. KANDİR. KAN. SADECE KAN. Ve o cici reklam gülüşleri de korkunç gozyaslaridir. O gülüşler şeytanlara aittir. Derhal aglamali ve arinmaliyiz. Seytanlar bize gülüyor...
Ronaldo bile coca cola içmeyin derken Türk insanı olarak koşa koşa gidip coca cola alıyoruz. Ya ben hayret ediyorum bizim Türk insanına, İsrail Filistin halkına zulmederken Allah'a dua ediyoruz. Yahudiye ceza versin diye. Ama adamların para kazanmasına bir yandan da yardım ediyoruz.
@Smsmaksm Yalnız coca colanın israil ile uzaktan yakından alakası yok... Amerikada kurulmuş olan uluslararası bir şirket emin ol senin ekmek yapıp yediğin buğdaydan daha az israil malıdır
@MachineX_ Türk malı olmadına adım gibi eminim ki özellikle bilgisayarsa içindeki aletlerin amerikan malı olmamasına imkan yok nvidia amd intel vs. telefonsa da ya korenindir ya amerikalıların ya çinlilerin geç bu işleri
Bende biliyorum herşeyin yabancıların olduğunu bizim Türk insanı herşeyi yapmış çok para veren yabancılara çoğu markamızı satmışlar. Ama her ne olursa olsun eğer ki aynı ürünün yerli olanı varsa onu almamız gerekiyor. Ama biz ilke de gidip Pepsi coca cola alıyoruz. Kimse gidip Torku ürünlerini almıyor. Biz ne yaparsak yapalım kendimize yaparız. Ben çok kişiye git Petlas al diyorum. Ama insanlarımız ille de diğer markaları almak istiyor.
Türk insanı derken. Filistin'in yarısı kadar Çin'in zulmettiği hatta Filistinde'den daha kötü olan Doğu Türkisyan için hiç konuştunuz mu? Ayrıca Filistin İsrail'e o topraklarını parayla sattıktan sonra Dilistin demagojisi yapana kadar Çin mallarına boykotunuz var mı?
Filistin Devlet Başkanı Abbas: "Doğu Türkistan'da Çin'in uyguladığı politikalar haklı ve yerindedir. Çin'in meşru konumunu desteklemeye devam edeceğiz."
@mühendiss-94 diplomatik dil kıllanmak zorunda ve agir getirisi sonuçları olacagi icin kalkıp israil mali diyemez. Ama Buda İsrail şirketi oldugu gerçeğini değiştirmez. Mesut Özil Filistinli çocuklara yardım kampanyası yaptı. Real Madrid’den resmen kovuldu. Real Madrid’in ve UEFA yapılanmasının patronlarında hamileride yahudi sonuçta
Kola markaları ile milyon dolarlık antlaşmalar yaparken aklı neredeymiş Ronaldo'nun😊 şimdi işine gelmediği için su için diyor ey gidi... Ben senelerden beri gazlı içecek, hazır meyve suları asla tüketmem. Bırakalı çok oldu.
Kaç yıllık reklam yeni yeni ünlenmeye başladığı zamanlar empati yapalım yeni ünlendiğimiz zamanlar bize reklam teklifi gelse içeriğe hiç bakmadan kabul ederiz sırf ünümüz devam etsin diye.
Coca-Cola turnuvanın sponsoru. Çok başarılı bir reklam oldu... Kolalar orada dursa kimse basın toplantısını bu kadar izlemeyecekti. Ama Ronaldo'nun bu tepkisi sayesinde Coca-Cola, ulaştığı hedef kitlesini en az 1000 kat arttırdı. şu an tüm dünya Coca-Cola'yı konuşuyor. Yıllardır kola içmeyen ben, bile kola lafı yapıyorum... Ve kim bilir kaç milyon kişi aklına geldiği için gidip bir tane kola alıp içmiştir.
Soruyu soran akılsız bacım. Sen bu videodan ne anladın? . İsrail ürünü olduğu için tepkisini gösteriyor adam kral hareket yapıyor. Müslüman olmamasına rağmen. Bizim salak Türkler de senin gibi anlamıyorlar. he he hayatını spora adamış uyanın Türkler uyanın!!!
Cola'nın böyle bir reklama ihtiyacı var mı? Orası tartışılır ama asıl mesaj ne israil, ne de Coca-Cola firması. Asıl mesaj, zararlı içecekler içmeyin! Bakın biz sporcular su içeriz, sizde su için, demesiydi.
Doğru söylemiş gazlı içecekler çok çok zararlı insan vücuduna onun yerini ne günlük 2.5 litre su içmeliyiz daha sağlıklı daha güzel bir cilde sahip oluruz gazlı içeceklerin böbreklere mideye oldukça zararları var
Deli gibi içiyordum. Günde 2.5 litre. Son damlasını içmeden bırakmazdım. Son 2 yıldır içmiyorum ama diş minelerim biraz sağlığını kaybetti ona üzülüyorum. Yine de dişlerim güzel. Zararın neresinden dönersen kardır.
Soruyu soran beyinsiz kardeşim, Cristiano burada demek istediği coca cola tümetmeyin ki yahudilerin cebine para girmesin diyor. Aç gözlerini yaa bu kadar da olmaz!!
ronaldo reyiz adamdır... ama pepsi olmadan olmaz. reyizim kusura bakma. ben pepsimin içine limon dilimi atmazsam olmaz yani. ama adamsın sen o ayrı bir şey.. tartışmaya kapalıdır bu konu... <3
Ronaldo Bey, ben senin gibi vücudumla yılda 30 milyon Euro kazanmıyorum. Kaliteli mekanların leziz kokteyllerine devamlı verecek param yok. Şurada iki kola zevkimiz var, ilişme.
Gazlı içecek - kola vs hiç birini tüketmiyorum... Sadece su ve de ayran... Bulabilirsem bir de kefir olacak.. marketlerde ki satılan kefir bile değil hepsi sahte ürün.
Helal olsun Ronaldoya.. Bu ve benzeri duyarlı davranışları bütün ünlülerden bekliyoruz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İçmemeye çalışıyorum meyve suyu da içmeme çalışıyorum tamamen için glikoz başka hiç bişey değil. Ev yapımı imece usulü ev meyve suyu su ayran dışında içmeme çalışıyorum kesinlikle
Cola icmeyeli uzun zaman oldu yakinda alicam 1 tane
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ronaldo uykusu için bile özel adam tutmuştur, alkol içmez, antrenman dışında kendi ayrıca çalışır. Yani çok iyi bir profesyonel olduğu kadar duruşuyla da bilinir.
evet bence bunun bir önemi yok eğer birşeye gerçekten karşısan tüm varlığını koyacaksın ortaya ya herşeyini kaybedeceksin yana kazanacaksın kola şişesi kaldırtmakla olmaz bu işler
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Cristiano Ronaldo basın toplantısında kola şişelerini kaldırarak, su için dedi! Siz gazlı içecekler tüketiyor musunuz?