Sağlık Ronaldo'yu dinleyip cola yerine su içer misiniz? u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Cristiano ronaldo, basın toplantısı öncesi kola şişelerini önünden kaldırarak “cola içmeyin, su için” mesajı verdi :)https://www.milliyet.com.tr/skorer-tv/cristiano-ronaldodan-olay-hareket-su-icin-video-6531303 Ronaldo'yu dinleyip cola yerine su içer misiniz? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 828 cevap paylaştı. Evet, yürüyüşlerde bol su içerim. 1 0 Yorumla
KuşKQnmaŽHayrįye Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Gözüme çok yakısıklı geldi şu an 1 1 Yorumla KuşKQnmaŽHayrįye +1 yıl teşekkürler Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Sağlık konusunda 445 cevap paylaştı. Gereksiz insanın teki. Kimse benim hiç birşeyime karışamaz. Yegip içip giydiğine gezdiğime hıristeyen ronoldo kim ki. 1 0 Yorumla
Coiffeur34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Heryerde reklamı oldu şu an ve reklamın iyisi kötüsü olmazmış. Ben ise kesinlikle kola düşmanıyım 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Sağlık konusunda 558 cevap paylaştı. İsrail karşıtı bir adam o. Normaldir onları kaldırması. 2 0 Yorumla
Altinbasakk Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cok cok hakli ve mantikli davranmis. Ben cola icmem zaten ve gun icinde bol su icerim. 1 0 Yorumla
Krlnsn Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Tam da kola içiyordum. Bir değişiklik olmadı hala içiyorum. 1 0 Yorumla
Applefanboy Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Cola uzun süredir içmiyorum ya diyetisyenim tamamen yasakladı Ronaldo gibi yaşıcam bende :D: D 1 0 Yorumla
BillGaste Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Yok coca cola diye öyle yapmıştır, bir nevi boykot.. Adamsın ronaldo 2 0 Yorumla
siklaman Takip Et Yoda Yaş: 45 +1 yıl ronaldo dedi diye yapmam ama doğru hareketler yapıyor bu adam. doğru örnekleri fazla. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ronaldo israil e kafa tutma, bir ajan tutarlar adam sahada kasten seni sakatlar tüm kariyerin biter. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok haklı, mantıklı davranmış. Ama yarın öbür gün su firmasının reklam yüzü olursa hiç şaşırmam 😀 1 0 Yorumla
Umutsuzkadin99 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Adam dünyanın en sağlıklı insanlarindan birisi dinlemek lazim ayrixa sadeve ronaldo degil doktorlarda bunu oneriyor 2 1 Yorumla ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ +1 yıl Nerden biliyorsun shfg saçmalama ya Yorumla
MrSonofWolf Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Kola içende zevk yoktur söyleyeyim en baştan. Şekerli gazlı bir şey. Zehir.İlla bir şey içecekseniz Viski için.. 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Ben kimseyi dinlemem benim aklım var🤗🤭 1 0 Yorumla
Mutsuz1908y Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Bunu israil için yapiyorsa yapmasın israil tüm dünyanın iyiliğini isteyen bir devlettir onca temizlik malzemesi onca yiyecek hepsi israilin yaşasın israil kahrolsun filistin 0 0 Yorumla