Yeme & İçme Kahvaltılık gevrek seviyor musunuz, ne sıklıkla tüketiyorsunuz? Ramathan Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Selâm, Ben çok seviyorum. Nesquik falan aşırı hoşuma gidiyor. Evde olduğu zamanlar üç öğün yiyorum 🤓. Kahvaltılık gevrek seviyor musunuz, ne sıklıkla tüketiyorsunuz? Kahvaltılık gevrek seviyor musunuz, ne sıklıkla tüketiyorsunuz? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gavurderler Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Selam🧚♀️Çocukken ve öğrencilik zamanında çok tükettiğim bir kahvaltılıktı.Kahvaltıda tüketmesem bile arada fare gibi sütsüz tırtıklardım.😂Bu aralar bir kahvaltılık gevreğine aşık oldum durduramıyorum kendimi haftada 2-3 kahvaltıda tüketiyorum. 1 8 Yorumla Ramathan +1 yıl Markası ne 🤓 Yorumla Gavurderler +1 yıl General Mills Yorumla Ramathan +1 yıl Burda yokmuş Yorumla Gavurderler +1 yıl www.trendyol.com/.../cookie-crisp-375-gr-p-35410551 Yorumla Gavurderler +1 yıl Aynısını buldum mutlaka dene :) Yorumla Ramathan +1 yıl Çok pahalıymış yahu 60 lira bir gevreğe verilir mi Yorumla Gavurderler +1 yıl İthal sanırım :( Yorumla Ramathan +1 yıl Evet öyle muhtemelen 🙄 Yorumla
cafecrown Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 343 cevap paylaştı. Valla gevrek tüketmem ama şunun müptelası oldum. Atıyorum soğuk sütün içine, içindeki kakao parçacıkları felan geliyor. Müthiş. 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Diyetteyken tüketirim sabah kahvaltı niyetine.. Onun dışında pek tercih etmem.. 1 0 Yorumla
aşka_lanetlenmiş_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazanda kimse kahvalti hazirlamadigi icin bende kendimi misir gevregine vermistim senede 1 ay yiyorum sonra yemiyorum 1 0 Yorumla
ZynpEylül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Selam💮Hiç sevmem valla, bir kaç kez aldım ama ciks yiyemiyorum.😂 Benim damak tadıma uygun değil.😂 1 0 Yorumla
F4T1H-_-1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yulaf ezmesi yiyorum. Nesquik gevreğini beğenmedim aşırı şekerli bir tat geliyor benim tarzım değil pek çayı kahveyi bile sade içen birisi olarak 🙄 1 0 Yorumla
lunaapienaa Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl off çok severim genelde alındığında hemen biter bu yüzden alsjhdkasbka 1 0 Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Seviyorum ama nadiren yerim 😊😅gece acıkmalarındaa 1 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 645 cevap paylaştı. bayılırım Nesquik, Corn flakes, Kelloggs favorilerim 1 0 Yorumla
BrfnArsln Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Afiyet olsun canım bende çok severim🙊 1 2 Yorumla Ramathan +1 yıl Teşekkür ederim. 🙂 Yorumla BrfnArsln +1 yıl Rica ederiim✨ Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Küçükken yedim en son 1 0 Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 627 cevap paylaştı. bayiliyorum 1 0 Yorumla