Diyet & Beslenme En çok yemeği günün hangi öğününde yiyorsunuz? Gavurderler Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 195 Yapay Zekaya Sor Selam🌺En çok yemeği günün hangi öğününde yiyorsunuz?👇Ben kahvaltıda tüketiyorum sanırım.Beden saatler boyunca uyurken kalori yaktığından uyanınca kurt gibi aç oluyor. En çok yemeği günün hangi öğününde yiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 24 kişi beğendi
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 755 cevap paylaştı. Sen doğrusunu yapıyorsun. Ben sanırım akşam daha çok yiyorum ve benim yaptığım kesin yanlış. Yemek yedikten sonra hareket edip yediklerimizi yakmamız kaxım değilmi. 😎 1 1 Yorumla 06romeo +1 yıl Teşekkürler. Yorumla
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Selam, Sürekli kahvaltı yapmam ama kahvaltı yaptigimda da çok yerim 🙈 Ortam yok sanırım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ciao🍀🦇Genelde tek öğün yemeye çalışırım. Gece 3 ila 4 arası yerim. 2 0 Yorumla
BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Akşam yemeğinde fazla yerim hatta uyuyana kadar da yiyorum :D 1 0 Yorumla
ZynpEylül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Selam.🎀Ben de en fazla öğünü kahvaltı da alıyorum, ardından diğer öğünlerde az yiyorum, kendimi öyle alıştırmışım.🥪 1 0 Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 330 cevap paylaştı. Kahvaltı hatta annem evdeyse uzatabildiğimiz kadar uzatır kahve ve dedikoduyla kapanışı yapar toplamaya serdar Ortaç ve Tarkan şarkılarıyla geçeriz 😂 1 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl günde 2 öğün sabah akşam hangisinde en çok acıkmışsam artık 2 0 Yorumla
wiosnna Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Akşamüstü yani geç öğle yemeği ya da erken akşam yemeği gibi 1 0 Yorumla
cafecrown Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 343 cevap paylaştı. Eğer vaktim var ise kahvaltıyı güzel yapıyorum. Kahvaltı dışında akşam yemeğin de biraz yerim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sabah bir dilim ekmek akşam da aynısı... ya da bir kase çorba. ya da bir tabak yemek v. s ile doyuyorum ben ama sık yerim... 1 0 Yorumla
Beste110 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Kahvaltıda yiyiyorum akşam salata ve meyva yerim 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 623 cevap paylaştı. gece yiyorum sanırsam 1 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 1,5b cevap paylaştı. En geniş zamanım hangi öğünde olursa :-D 1 0 Yorumla
sanamısorcammm Takip Et Master Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Kahvaltı sonrası zaten pek umrumda olmuyor 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Akşam saatlerinde 1 0 Yorumla
Baharoviç Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 330 cevap paylaştı. Akşam 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Akşam 1 1 Yorumla MehmetCKM +1 yıl Akşam az ye yemek yoksa kilo yapar. Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Akşam yerim 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 586 cevap paylaştı. Akşsm saatlerınde 1 0 Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 1b cevap paylaştı. Aksam. 1 0 Yorumla
kadocann Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 503 cevap paylaştı. Kahvaltıda 1 0 Yorumla
34İst_anbul3-4 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Akşam genelde sen 1 3 Yorumla Mgkfhh +1 yıl Merhaba bni nerden buldun istek attin merak ettim Yorumla 34İst_anbul3-4 +1 yıl @Mgkfhh sorularda herkese erkek kadın atıyorum:) Yorumla Mgkfhh +1 yıl Iyi tm Yorumla