Bizim yan komşu balkonda manyak yapmış. Ben de camı açık bırakmıştım. O da duman içinde kalmış. Bulaşmak istemediğim için bir şey demedim. Siz tepki verir miydiniz?
Komşunuz balkonda mangal yapsa tepki verir misiniz?
Önceden farketsen neyse hadi kapı pencere kapatirsın, bir dağlı da benim altta var, beyaz çamaşırım varken bile yaptı zamanında. Söylesen ne olacak yine yapıyor neyseki araba aldı daa gidiyor bir yere kurtulduk derken, bu seferde bayramın ilk günü ramazan sonrasi kutlama yaptı bu sefer de corona talihsizliği yaşadık. Koca binada bir bu akıllı bundan başka kimse yapmaz ama buna çare yok... Daglıdır ne yapsa yeridir durumu bizimki... Benim şanssızlığım hep beni bulur gelmiş benim alt kata. Diğer taraflarda olsa sorun yok...
Evet veririm benim komşu da beyaz çamaşır varken yapmıştı öyle bir bağırdım ki zıkkım yesinler yani insan der ki çamaşır var alır mısın neredeyse karakolluk oluyordum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Nerede ve nasıl yaptığına bağlı bir durum. Müstakil eve sahip, bahçesi olanlar yapsın kime ne. Ama bir de apartman gibi yerlerde yapanlar var bence bu çok saygısızca.
Çok saçma bizde hep evin terasında mangal yaparız bugüne kadar bi karışan eden olmadı sadece etrafta açık pencere varsa uyarıyoruz kapatın diye kokusunun gittiğini düşündüklerimize de biraz yemek gönderiyoruz. Yani her bo*a da kavga çıkarılmaz ki mangalı başka nerde yapsın bi yemek için ormana mı gitsinler
valla gecen sene başima geldi. Adami terastan asagi atiyordum tekme tokat girdik birbirimize. bu tarz insanlar hem utanmaz hemde arlanmazlar. laf soylersin uste cikmaya calisirlar. bende laf soyleyince agir kelimeler kullandi. abim ben amcaogullari indik asagi adamin terasina gittik karisinin arkasina saklandi az once aslan kesilen arkadas. bunu bir doversin sonra karakolluk olduk tabi :D mahkemeye bile ciktik
Komşunuzun yaktığı mangalın dumanı size rahatsızlık veriyorsa özellikle de evinizin içine kadar giriyorsa uygun bir dille uyarmalısınız aksi halde devamı gelecektir. Kavga ederek uyarırsınız da devamı gelecektir.
Herkes evinde istediği her şeyi yapar. Bana komşular karışamazlar ben de komşulara karışamam. Karışmaya hakkım yoktur ve bana karışana "sen kim oluyon sanane" derim. Siz de istediğiniz bir gün mangal yaparsınız.
Aslında herkesin balkonu ama terbiyesizlik belki çocuğu olan var hamilesi var canıçeker yani kapali ortamlarda değilde daha açik ortamlarda yapilmasi tercih edilse daha iyi olur
Kendi çatım. mangalimi yakarım kimse karışamaz başkasının yaktigida beni ilgilendirmez. Ha gelecek laf edecek açarım kapıyı gel diye haneye tecavüz var der otomatiği çeker veririm dirhemi
Kendi komşumu hesaba katarak boş tabak gönderirdim. 🙂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Anasını s. Krm ulan deyuz aile var astımı olan var hastası var insanşar senin mangalının kokusunu perdelerinde solumak zorunda mı piknik yerleri boşuna mı var.
Manyak yapmış? PUQUHQHQHUUHAUHAUHAUH yapsın ya yazık millet bunladı artık ev ev ev diye bari bi manyak keyifleri olsun 1 saat pencere kapatmaktan zarar gelmek ayrıca belki sana da manyak gönderirler :D