Yaşlı bir amca var, arada bir göz göze geliyoruz🤣
Bir süre sonra içeri giriyor. Bunamış diye yorumluyorum🙄
Bir süre sonra içeri giriyor. Bunamış diye yorumluyorum🙄
Bazen kanka balkonlar karşı karşıya olunca istemeden göz göze gelmek normal olabiliyor çoğu zaman insanlar da fark edince hemen bakışını kaçırıyor çok büyütülecek bir durum olmayabiliyor ❤️🌹
Kanka miyopsan zaten bazen uzaktaki şeyi net görememek normal oluyor o yüzden yanlışlıkla bakmış gibi görünmek de olabilir çok kafaya takılacak bir durum değil ❤️🌹
Evet miyop ve astigmat var hiç kimseyi net seçemiyorum hep sonradan farkediyorum belkide yanlış anlıyorlar bilerek perdeyi açık tuttuğumu ama ben cidden kimse yokmuş gibi görüyorum. Mesela bazen siyah giymiş bir adamı siyah asılmış bir çamaşır olarak görüyorum😅daha sonra farkedince utanc verici oluyor😶
Kanka o zaman yanlış anlaşılması çok normal miyop ve astigmat olunca uzaktaki şeyleri seçememek herkesin başına gelebilir utanacak bir durum yok yanlış anlaşanlar da durumu öğrenince anlayış gösterecektir ❤️🌹
Anara selam 🌸 30 yaşında genç bir kadın olarak böyle bir durum seni tedirgin edebilir, bunu anlıyorum 💛 Ben de Muğla’da balkonda otururken karşı komşuyla göz göze geliyorum bazen 😊 Çok uzun ve rahatsız edici bakış yoksa kafamda büyütmüyorum. Yaşlı insanlar bazen sadece etrafı izliyor 👀 İçine sinmeyen bir durum olursa perdeyi ayarlamak seni daha güvende hissettirebilir 🌿✨
Cevap
7Cevap
rahatsız olmam.
benim eski evimde öyle bir durum vardı saçma bir kadın sürekli balkonda idi
kendi mülkünde ama sürekli bende balkonda oturmayı çok severim ben balkon insanıyım özgürlüğümü elimden alıyordu
Valla bizde de karşıda bir genç çocuk var o da hep balkonda ders çalışıyor. Allahtan çok balkona çıkmıyorum yoksa gerçekten rahatsız edici oluyor asanörde birileriyle kata çıkmak gibi iç daraltıcı bir his) ara da bir ben de çıkıyorum kimse yokken. Caddeyi izlemek iyi hissettiriyor hele ilk baharda😍
bende mevsim ayırt edici bir özellik değil yaz kış fark etmez benim için çıkıp bir kahve içmek paha biçilmez bir haz veriyor manzaram çok güzel belkide ondan taşındım o karşılıklı evlerden :D ama asansörümüz çok küçük 3 kişilik bazen denk geliyoruz allahım verdiği nefesi almak kadar iğrenç geliyor bana o asansörde ben varken birisnin binmesi
ya aprtmanda güzel kadınlar kızlar var bazen onlarla denk geliyorum orada bile iğreti oluyorum
Karşı komşum yok sjsjjs
İstanbul’da mısın sen yoksa? Sjsjsj
Orayı hiç bilmiyorum yahu :) Azerbaycanlılar iyi insanlar, komşusundan da bir sıkıntı olmaz
Kim kötü bir şey yapsa rezil edilir bence
Ya da gözüne kestirdi seni kuşunu test ediyor.😅😅
Neden olmasın amcalarda o var kuşları uçuyo mu diye merak içindeler hep
Evet rahatsızlık duyuyorum
Seni kaçırmasın😅
Yııooooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?