Yemeğimden alınmasını sevmem. Çok yakın çok sevdiğim bir insansa kendim veririm zaten. (Yemeğimi paylaştığım insan sayısı bir elin parmağını geçmez) Ama kendi almaya çalıştığında sinir olurum. Bir arkadaşım var sırf benimkini yemesin diye ona iki tane alırım ne alıyosam. Ama illa benim yemeğimi yer çok sinir bozucu. Ama atsam atılmaz satsam satılmaz 😅
Masada eksik olduğu için sürekli masadan kalkmak Yanımda veya karşımda ağız sapirdatilmasi Yemeğin tadını beğenmeyip ama yemeye devam edenler Çatallarını yalayıp ortada tabakta olan yemeğe batırmak
Yemeği zevkle yiyorum, bu sebeple karşımdaki/etrafımdaki kişilerin benimle konuşmasından rahatsız olurum. O yemek bitene kadar konuşmayın işte arkadaş. Zevkle yiyip kalkalım masadan sonra ne halt ederseniz varım ya hahah
Ben sinir olmuyorumda olm ablam sinirleniyo aynen şöyle oluyo olay neredeyse annemlere gittiğimde her yemekte bu olur yanında bişey sorsam ne diyosunya neeee noldu diyo bende o tepkisinden dolayı genelde tip tip bakıp ona bişey demem ne diyosun olm mal ya diyo yemeğini yemeye devam ediyo bende tip tip (kızgın şekilde) bakıyorum oda ne bakiyosun olm mal mısın salak ya der bende ya kes tm salak derim konu biter
telefonla konuşmak ağa gibi tavır takınmalar misafirlik durumu olması gerekmiyor şunumu eksik bunumu yemekten sonra heryer içinn geçerli güzel olsa bile ehh iştee ya gibi yorum yapanlar /// tadını kaçırmadan olabilir tabi ki de :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
cogu kisi yazmistir zaten agiz sapirdatma yuzunden ayni sofraya oturmuyorum evde o derece huyluyum esim olsa boşanırim butun yeme istegim gidiyor.
Çatalı kaşığı tabağa hunharca vurarak yemek yiyen, yerken bir de hızlı hızlı ağzını şapırdatan bir arkadaşım vardı. Kendisine sevgilerimi gönderiyorum... Kendi içimde az sinir krizi geçirmedim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şapırtıdan nefret ederim onu yapmasınlar sofrayı kafaya indiririm valla