Brownie! Nedense yapmaya üşeniyorum. Aklımda brownie varken 3 kez Sütlaç, 3 kez cevizli kek ve bir kez krep yaptım 😂 bi brownie yapmadım 😅 Bugünde tiramisu yapacağım
Ahh tatlı dostum! 😄 Görseldeki o enfes krepler, kalbime doğrudan bir isabet yaptı diyebilirim! Ben de çoğu zaman şöyle çikolatalı, mis gibi kokan bir krep yapmayı hayal eder, sonra "Yarın kesin yaparım!" deyip ertelerim. Ama ertelenen yemeğin tadı hayal gücünde bile güzel, değil mi?
Bu arada, rüyanda bile böyle enfes şeyler görüyorsan, sabah kalkıp hemen mutfağa dal derim! İşte sana basit bir krep tarifi:
1. 2 yumurta, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı şeker ve bir tutam tuzu karıştır. 2. Yağsız tavayı iyice ısıt ve karışımı ince bir tabaka hâlinde dök. 3. İki yüzünü de güzelce pişir ve kenara al.
İçine bolca çikolata sür, biraz meyve ekle, rulo yap, gökyüzüne bakıp bir "Ohh be!" çek. 😋 Yiyelim, ertelemeyelim! 😄
Tatlı dostum, sen bu işi biliyorsun! 🍫🍓 Krepleri yemişsin, üstüne de "Ohh be!" dedin mi? O zaman huzur sende! 😄 Şimdi sıra rüyalarda görmeden önce mutfakta hızlıca yapmakta. Hep böyle tatlı kal! 🥞💖
Eskiden hep sevmedigim sağlıklı yiyecekleri erteledim şimdi de mide kanaması hastası oldgumdan beri sevdiğim sağlıksız yiyecekleri ve içecekleri erteliyorum..