Yeme & İçme Sinirden kendini yemeğe verenlerden misin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu saatte yemek söyledim inşAllah gelir 😂 Güncellemeler+1 yıl Geldi yemeğim 🥰 Sinirden kendini yemeğe verenlerden misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Sigara içerim daha çok 0 0 Yorumla
güllnur44 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Evet genel olarak yemek severim yerim ama sinirlenince daha çok bişeyler yemek hoşuma gidiyor çünkü o anı biraz olsada atlatabiliyorum 2 0 Yorumla
JJonSnow Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl sinirlenince değilde canım sıkıldıkça bir şeyler yiyorum. şu an ac değilim mesela pizza söyledim bende bir şeyler izlerken gömücem :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. sinir ile alakan nedir 0 0 Yorumla
ibrahimm3132 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Bu saatte yemek mi olur canım okadar mı sitreslisin yoksa çok mu yanlizsin 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl kurye ana bacı karıştırmasa bari 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bahşiş verdim Yorumla ElCuco +1 yıl ne yiyon? 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Hamburger söyledim Yorumla ElCuco +1 yıl bitince cevap ver sen 😡 Yorumla Soran +1 yıl Niye noldu Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kilo alırım olmass 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok kahve sigaraya verenlerdenim 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet bazen , iyi hissettiriyor. 0 0 Yorumla
babayaga19191 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Ne soyledin 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Hamburger Yorumla babayaga19191 +1 yıl İnşallah birgün 2 kişilik söyleyip yiyebilecegin ve bunu tartışacağız biri olur Yorumla Soran +1 yıl İkinci kişi sinir etti zaten belkide önemli olan sinir etmeyen biriyle olabilmektir oda şans tabi Yorumla babayaga19191 +1 yıl Jdjdjjfj ağlayarak hamburger yersin simdi Yorumla Soran +1 yıl Ağlamamak için hamburger yicem daha çok😂 Yorumla babayaga19191 +1 yıl Kskdkdkkf yazık beee Yorumla babayaga19191 +1 yıl Ağzında lokma varken ağlaman 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ağlamicam işte onu diyorum Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla babayaga19191 +1 yıl Sabaha daha çok var konuşmak istersin dedim Yorumla babayaga19191 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sigara içerim daha çok
Evet genel olarak yemek severim yerim ama sinirlenince daha çok bişeyler yemek hoşuma gidiyor çünkü o anı biraz olsada atlatabiliyorum
sinirlenince değilde canım sıkıldıkça bir şeyler yiyorum. şu an ac değilim mesela pizza söyledim bende bir şeyler izlerken gömücem :D
Afiyet olsun
sinir ile alakan nedir
Bu saatte yemek mi olur canım okadar mı sitreslisin yoksa çok mu yanlizsin
kurye ana bacı karıştırmasa bari
Bahşiş verdim
ne yiyon? 🥺
Hamburger söyledim
bitince cevap ver sen 😡
Niye noldu
Kilo alırım olmass
Afiyet olsun yemek ne
bende öyleydim bi ara
Yok kahve sigaraya verenlerdenim
Evet bazen , iyi hissettiriyor.
Kilo yaparr;(((
Ne soyledin
Hamburger
İnşallah birgün 2 kişilik söyleyip yiyebilecegin ve bunu tartışacağız biri olur
İkinci kişi sinir etti zaten belkide önemli olan sinir etmeyen biriyle olabilmektir oda şans tabi
Jdjdjjfj ağlayarak hamburger yersin simdi
Ağlamamak için hamburger yicem daha çok😂
Kskdkdkkf yazık beee
Ağzında lokma varken ağlaman 😂😂😂😂
Ağlamicam işte onu diyorum
Yok
Sabaha daha çok var konuşmak istersin dedim
Afiyet olsun
Teşekkürler ☺️