Yemek yapmaya yeni başlayan birine göre harikasın. Bravo çok lezzetli görünüyor eminim tadı da öyledir. Ellerine sağlık. Ben de düzenli olarak 4-5 yıldır yemek yapıyorum. Eskiden mutfağa girmezdim. Sonra bir gün annemi ameliyat olması gerekince babamla bana mutfak yolu göründü. Babam zaten çalıştığı için sorumluluğu ben üstlendim. Meğer mutfak için çok yetenekliymişim de haberim yokmuş. :D Gerçekten yemek yapmak terapi gibi gelmeye başlamıştı. İlk yaptığım yemekler ise: Mercimek çorbası, kuru köfte, patates kızartması ve çoban salataydı. Annemle babam bayılmıştı. Ben de çok heveslenmiştim tabi. O gün bu gündür yemek yaparım.
Ayyy evet gerçekten terapi gibi ya böyle yemek yaptıkça kafam dağılıyor dünyadan kopuyorum resmen 😁 ben de 1 yıldır düzenli olarak yemek yapmaya başladım. Çok iyi değilim bazen tutturamıyorum kıvamlarını ama zamanla oturacak inşallah 😂
Öncelikle ellerinize sağlık, yeni yemek yapmaya başlayan biri için fazlasıyla iyi. Yemeklerinizin renkleri özellikle pilavın çok iyi. Fakat patlıcanlarınızı bir sonraki sefere ortadan ikiye bölmeden yaparsanız görünüş olarak çok daha iyi olacaktır. Çok başarılı bence, afiyet olsun. :)
Patlıcanlar çok büyük olduğu için kesmek zorunda kaldım bir de kardeşlerim küçük oldukları için çok yemiyorlar ben de bölüp yaptım ki bitirebilsinler. Görünüş olarak kesinlikle bölmeden daha iyi ama mecburen böyle yaptım 😅 Yorumunuz için çok teşekkürler 🙏🏻