Yeme & İçme Osmanlı devleti döneminde çay var mıydı acaba Yavuz Sultan Selim ya da Kanuni kahvaltıda ne içiyordu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Osmanlı devleti döneminde çay var mıydı acaba Yavuz Sultan Selim ya da Kanuni kahvaltıda ne içiyordu? Güncellemeler+1 yıl Çay diyorum çay Osmanlı devleti döneminde çay var mıydı acaba Yavuz Sultan Selim ya da Kanuni kahvaltıda ne içiyordu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
isimsiz147 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Hayır cumhuriyet döneminde bulundu. Zihni Derin adında biri buldu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne içiyorlardı Peki o zaman Yorumla isimsiz147 +1 yıl Safran adında içecekleri varmış. Başka da varsa bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
Tahacelall Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sultan Selim şarap içiyordu sürekli 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yavuz mu Yorumla Tahacelall +1 yıl Dur karıştırdım benim dediğim 2. selim Yorumla Soran +1 yıl Onu tanımıyorum Yorumla Tahacelall +1 yıl Kanuniden sonra tahta oturan Yorumla Soran +1 yıl Aanaa hürrem'in oğlu muu Yorumla
Karaboyy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kahvee 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Ama kahvaltılıkların yanında kahve gitmez ki Yorumla Karaboyy +1 yıl Kahvaltıda da buse ıcmeyı versınler😃 ayran içerler hoşaf ıcerler😃 Yorumla Soran +1 yıl Ya ben çaysız kahvaltı düşünemiyorum 🤣 Yorumla Karaboyy +1 yıl Cay o zmn olmadığı ıcın yapcak bişe yok😃 Yorumla Soran +1 yıl 🤣o devirlerde yaşamamışım İyi ki Yorumla Karaboyy +1 yıl Hayırlısı 😃 Yorumla Soran +1 yıl Amin 🤣 Yorumla Karaboyy +1 yıl Nerelısın Yorumla Soran +1 yıl Bursa Yorumla Karaboyy +1 yıl Bursa bende ve bende kahvaltıda csysız yapmam demekkı bızım burda bişe var😃 Yorumla Soran +1 yıl Aynen 😀 Yorumla Karaboyy +1 yıl İftari yaptıysan cay içmeye hadi😃 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Karaboyy +1 yıl Ooo cay bıttı kahve bıttı nerdesjn sen😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Vallahi yeni gelebildim Yorumla Karaboyy +1 yıl Gelsene konusurux hem takıbe Yorumla
cenkkocer Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Süt iciyordur 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Koskocaman padişah süt içer mi Yorumla cenkkocer +1 yıl Neden içmesin sonuçta oda insan Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yavuz'u süt içerken hiç hayal edemedim Yorumla cenkkocer +1 yıl Hayal etmene gerek yok iciyordur suttt 😊😊 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 koskoca Yavuz süt içer mi be ne kadar komik Yorumla cenkkocer +1 yıl Gayet normal bsy 🤭 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 Yorumla cenkkocer +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır cumhuriyet döneminde bulundu. Zihni Derin adında biri buldu
Ne içiyorlardı Peki o zaman
Safran adında içecekleri varmış. Başka da varsa bilmiyorum
Peki
Sultan Selim şarap içiyordu sürekli
Yavuz mu
Dur karıştırdım benim dediğim 2. selim
Onu tanımıyorum
Kanuniden sonra tahta oturan